Afvallen om gelukkig en gezond te worden

By | juni 1, 2018
Oefeningen met een Kettlebell

Oefeningen met een Kettlebell

Er zijn zeer veel vrouwen en mannen die willen afvallen om gelukkig en gezond te worden.

Zij, die niet goed in hun vel zitten, zijn vaak ook niet tevreden over hun lichaam. Ze zijn of vinden zichzelf vaak te dik.

Nu is het voor die personen die te veel overtollig lichaamsvet hebben wel goed dat ze willen afvallen. Het overtollige lichaamsvet kan namelijk voor zeer vervelende situaties gaan zorgen. Bij deze personen is het goed om zich weer gezonder en daardoor ook gelukkiger te voelen.

Vooral vrouwen willen graag afvallen om gelukkig te worden. Zijn vinden zich vaak te dik. Zij denken dat alle mensen naar haar kijken omdat ze te zwaar is. Het dik zijn kan natuurlijk meerdere oorzaken hebben, maar het is goed om er wat tegen te doen.

Afvallen om gelukkig en gezond te worden

Oefeningen met een Kettlebell

Oefeningen met een Kettlebell

Die vrouwen die te zwaar zijn willen graag afvallen. Vaak zijn ze er al mee bezig geweest, maar uiteindelijk heeft niets geholpen. Vele diëten werden geprobeerd, maar zonder resultaat.

Ze worden daar vaak moedeloos van en geven het maar op. Doordat ze zich er niet goed bij voelen gaan ze dan vaak, om even een goed gevoel te krijgen, weer eten en snoepen.

Zij komen daardoor dan in een visuele cirkel terecht waardoor ze steeds zwaarder worden.

Toch is er een mogelijkheid om af te vallen waarbij men niet voor van huis hoeft te gaan. Ook hoef je er geen honger bij te lijden en een dieet is ook niet nodig.

Je hoeft je dus niet onder een ander gezelschap te begeven om te zorgen dat je kilo’s lichaamsgewicht kwijtraakt.

Als je ziet dat die methode wel helpt, zal je er zeker mee door willen gaan. Dat is het werken met de Kettlebell. Deze methode helpt gegarandeerd.

De Workout

Er zijn tegenwoordig veel groeperingen waarbij je je kunt aansluiten om voor de tv-oefeningen na te doen.

De Kettlebell totaal

De Kettlebell totaal

Je zult door het volgen van deze lessen wel afvallen, maar er is niets zo effectief als de Kettlebell Workout methode.

Het is een methode die vanuit Rusland is overgewaaid en heeft nu hier heel veel volgers. Dat komt omdat de resultaten zo goed zijn en er weinig van je wordt gevraagd.

Door het aansluiten bij een groep of naar een sportschool gaan zal je maandelijks een geldbedrag moeten betalen. Dat kan behoorlijk in de papieren lopen.

Door een eenmalig aanschaf van de Kettlebell Workout kun je levenslang oefeningen nadoen die door het afdraaien van een dvd op de tv getoond worden.

Bij de aanschaf van de Kettlebell Workout krijg je 6 dvd’s waarop oefeningen worden getoond die je moet nadoen. Er worden steeds zwaardere oefeningen gedaan. Je begint echter eenvoudig bij dvd 1.

De Kettlebell

De Kettlebell

De Kettlebell

Het is een soort kanonskogel die aan een zijde afgeplat is. Aan de andere zijde zit een handvat.

Voor vrouwen is een Kettlebell van 4 tot 8 kilogram ruim voldoende.

Het niet de bedoeling dat je je forceert. Ook is het voor vrouwen niet de bedoeling dat ze veel spiermassa gaan kweken.

De oefeningen beginnen bijna allemaal vanuit het punt dat de Kettelbell op de grond staat. Hij moet dan worden opgepakt en dan moeten er verschillende zwaaiende bewegingen mee worden uitgevoerd. Ook andere oefeningen komen aan bod.

De opzet is dat vrouwen hun overtollig lichaamsvet kwijtraken en dat de vrouwelijke vormen beter worden geaccentueerd.

Mooie vrouwelijke vormen

Mooie vrouwelijke vormen

Vrouwen die bijvoorbeeld na een bevalling enkele kilo’s te zwaar zijn gebleven, kunnen zo hun overgewicht gemakkelijk kwijtraken.

De oefeningen

Met de Kettlebell Workout is het de bedoeling dat je 2 tot 3 x per week de oefeningen nadoet die door de dvd worden getoond op de tv.

De oefeningen duren per keer ongeveer 25 minuten.

Deze oefeningen zijn zeer intensief voor je lichaam waardoor je veel calorieën verbrandt. Dat komt omdat tijdens de oefeningen je groeihormonen sterk worden gestimuleerd. Het zijn deze groeihormonen die ervoor zorgen dat je zult afvallen.

Wat heel belangrijk is dat de groeihormonen hun werk blijven doen ook al nadat je gestopt bent. Het afvallen zal daardoor nog minimaal 24 uur doorgaan. Dat verbranden zal zeker ook doorgaan wanneer je slaapt. Hoe beter je slaapt hoe meer calorieën er verbrandt zullen worden.

Goede resultaten

Waarom levert deze methode zo’n goed resultaat? Wanneer je naar een sportschool gaat, doe je op dat moment aan krachtraining of cardiotraining. Met de Kettlebell Workout doe je beiden gelijktijdig. Daarom is deze methode zo effectief.

Hij is razend populair aan het worden en wordt al zeer veel gebruikt. Je kunt nu dus gemakkelijk afvallen om gelukkig en gezond te worden. Dat kun je thuis doen en het volgen van een dieet is niet nodig.

Junckfood

Junckfood

Het is natuurlijk altijd verstandig om gezond te eten. Wanneer je alleen maar ongezonde producten eet zal je niet afvallen.

Een ander belangrijk voordeel van deze manier om af te vallen is ook dat je zelf het tijdstip kunt bepalen wanneer je de oefeningen gaat doen. Als je ze maar 2 tot 3 x per week doet.

De zwaarte van de oefeningen kun je zelf opbouwen. Je begint met dvd 1 en na een tijdje kun je deze dan verzwaren door dvd no 2 te gebruiken.

Doordat je afvalt zal je zelfvertrouwen groeien en durf je weer in bikini over het strand te lopen. Je zult door je slanke lichaam je gelukkiger gaan voelen.

Velen zullen jaloers op je mooie lichaam zijn. Je zult weer snel een slanke taille hebben.

Ziektes

Het gaat niet alleen om je uiterlijk dat je moet afvallen. Belangrijk is ook je gezondheid.

Door het overtollige lichaamsvet kun je gemakkelijk hart- en vaatziektes krijgen, maar ook een verhoogde bloeddruk, kanker, gewrichtsproblemen enzovoort.

Vrouwelijk figuur door het sporten

Vrouwelijk figuur door het sporten

Je zult dus niet alleen afvallen maar ook fitter, energieker en slanker worden.

Door hier te klikken of op een van de afbeeldingen kom je op de website van de Kettlebell Workout.

Door de goede resultaten die gehaald worden met deze manier van trainen, wordt hij steeds vaker toegepast.

Zij die niet van huis willen of kunnen gaan is deze methode de beste manier om af te vallen en gezond en gelukkig te worden.

Je zult weer spoedig je slanke taille terug kunnen hebben.

De Kettlebell Workout

Het is momenteel de beste methode om op een eenvoudige manier af te vallen.

Je kunt thuis de oefeningen doen op een tijdstip die voor jou het beste is.

De oefeningen moet je 2 tot 3 x maal per week doen. De oefeningen duren per keer ongeveer 25 minuten.

Na de oefeningen gaat de vet verbranding gewoon nog minimaal 24 uur door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *