Afvallen als je slaapt

By | juli 5, 2018
Kettlebell oefeningen

Kettlebell oefeningen om de groeihormonen te stimuleren

Afvallen als je slaapt klinkt wonderbaarlijk, maar als je goed eet en sport kan dat zeker gebeuren.

Groeihormonen helpen bij de reparatie bij de groei van de cellen en weefsels, maar vooral ook wordt het lichaam gestimuleerd om de energie uit de vetreserves te halen.

Normaal zal het lichaam altijd in eerste instantie energie halen uit de glycogeen voorraad. Dat zijn de suiker voorraden die zich in de spieren en lever bevinden. Je vetvoorraad zal daarom niet verminderen.

Het groeihormoon kan dus een zeer belangrijke rol spelen wanneer je niet actief bezig bent om af te vallen. Dat is dus tijdens je slaap.

Wanneer je voldoende groeihormonen hebt die actief zijn zal je 24 uur per dag lichaamsvet verliezen.

Je krijgt een stevigere spiermassa als je meer groeihormonen hebt. Het groeihormoon zal namelijk de spiercellen herstellen en ontwikkelen.

De groeihormonen zijn ook belangrijk voor de botten, haren, collageen en nagels.

Te weinig groeihormonen in je lichaam

Je moet ervoor zorgen dat het aantal groeihormonen in je lichaam toeneemt en niet verminderd.

Het verminderen van het aantal groeihormonen kan worden veroorzaakt door stress, roken, alcohol, slaaptekort, het eten van te weinig eiwitten en te veel koolhydraten.

Oefenen met de Kettlebell

Oefenen met de Kettlebell

Wanneer je sport, moet je om ervoor te zorgen dat je groeihormonen toenemen door niet te lang aan cardiotraining te doen met daarbij te weinig krachttraining.

Ook zijn de groeihormonen voor volwassenen belangrijk. Je zal het risico lopen dat je spiermassa afneemt waardoor je ook weer minder vet verbrandt en dus zwaarder wordt.

Ook loop je het gevaar op bot ontkalking en daardoor botbreuken.

Er bestaat ook een gevaar dat je een probleem krijgt met de juiste water- en zoutbalans en een verhoogde vetbalans in het bloed. Dit kan dan weer leiden tot hart- en vaatziektes.

Zijn er te weinig groeihormonen in het lichaam aanwezig dan krijg je een energietekort waardoor het concentratievermogen afneemt waarbij ook je geheugen achteruitgaat.

Te weinig groeihormonen in het lichaam is te merken

Vaak kun je aan de buitenkant zien dat een persoon te weinig groeihormonen heeft. Ook de persoon zelf kan het merken.

Je kunt bijvoorbeeld  bijvoorbeeld pijnlijke gewrichten, bot ontkalking of osteoporose hebben. Ook zal je buikvet gaan ontwikkelen en je krijgt een droge en slappe huid. Ook worden je lippen en je haren dunner.

Stimuleren van de groeihormonen

 

programma om af te slanken

De bestelling van de Workout

Er zijn sporten die de aanmaak van groeihormonen belemmeren. Je moet juist een sport kiezen die de groeihormonen stimuleren. Je moet een juiste combinatie zien te vinden. Die is er!

Sporten

Door het sporten kun je met bepaalde oefeningen je groeihormonen stimuleren.

Er is nu een methode overgewaaid vanuit Rusland die in een korte periode bijzonder populair is geworden.  Dat is het gebruik van de Kettlebell Workout methode.

kettlebell oefening

Msaan en vrouw doen de Kettlebell oefeningen voor de tv

Het is een methode die snel gegarandeerd resultaten biedt om af te vallen, slank en fit te worden.

Wanneer je naar een sportschool gaat, doe je aan kracht- of cardiotraining. Je doet ze op een sportschool bijna nooit gelijktijdig.

Dat kun je wel doen door gebruik te maken van de Kettlebell Workout methode.

Je moet hierbij slechts 2 tot 3 x per week de oefeningen nadoen die op de tv worden getoond. Iedere sessie duurt ongeveer 25 minuten. Daarna moet je na zo’n sessie je lichaam minimaal 24 uur laten rusten.

Omdat je door de combinatie van beide trainingen de groeihormonen maximaal stimuleert zal de vetverbranding nog minimaal 24 uur doorgaan Ook tijdens je slaap.

Bij de aanschaf van de Kettlebell Workout methode heb je een eenmalige aanschaf waarbij je de Kettlebell krijgt, boeken en 6 dvd’s die je af kunt draaien om de oefeningen na te doen.

Thuis voor de buis

Er zijn heel veel vrouwen en mannen die een overgewicht hebben en wel willen sporten om af te vallen, maar dat niet graag in groepsverband doen.

Er zijn ook veel vrouwen die na het krijgen van een kindje te zwaar zijn gebleven. Ook zij willen weer graag op hun oude gewicht terugkomen.

Door nu de Kettlebell Workout voor de tv te doen, zullen ze snel hun oude gewicht weer bereiken.

Een belangrijk voordeel is ook dat je, omdat je de oefeningen maar slechts 2 tot 3x per week mag doen, je eigen tijd kunt indelen.

Slank en gezond

Slank en gezond

Omdat de groeihormonen door de oefeningen extra gestimuleerd worden en daardoor de vetverbranding nog minimaal 24 uur doorgaat, bereiken ze snel hun oude gewicht. Ze kunnen dan weer met een strakke buik over het strand lopen.

Zorg ervoor dat je goed slaapt. Slecht slapen heeft vervelende effecten.

Slecht slapen.

Langdurig slecht slapen kan leiden tot hart- en vaatziektes, hartritmestoornissen en het aanmaken van minder groeihormonen.

Ook kun je gemakkelijker overgewicht krijgen waardoor er obesitas kan ontstaan. Ook krijg je eerder een depressie en wordt de kans op diabetes type 2 verhoogd.

Oorzaken

Tegenwoordig in deze moderne tijd kun je zeggen dat de smartphone en tablet een ongunstige invloed hebben op je nachtrust.

Het is vooral het licht dat wordt uitgestraald dat een ongunstige invloed heeft op je nachtrust.

Het blauwe licht verstoort het slaappatroon en daardoor ook de aanmaak van de melatonine.

Melatonine is het slaaphormoon. Het komt ’s avonds vrij als het niveau van het cortisol en bloedsuiker tot een minimum is gedaald. Het hormoon zorgt ervoor dat je in slaap valt.

Bij een tekort aan daglicht maak je minder melatonine aan, zoals dat ook het blauwe licht van je tablet en dergelijke doen.

Afvallen als je slaapt

Het groeihormoon zorgt ervoor dat je tijdens je slaap herstelt van de dagelijkse inspanningen.

Slapen is zeer belangrijk

Slapen is zeer belangrijk om af te vallen

Doordat je door het sporten met de Kettlebell voor de tv je groeihormonen gestimuleerd hebt zal de vetverbranding tijdens je slaap gewoon doorgaan.

Je moet beginnen met dvd 1 af te draaien. Hierop staan de eenvoudigste oefeningen en zo kun je die langzaam verzwaren.

Wil je dus op een gezonde en gemakkelijke manier afvallen dan moet je de Kettlebell Workout methode gebruiken. Je hoeft hierbij maar slechts 2 tot 3 x per even te sporten.

Mooie vrouwelijke vormen

Mooie vrouwelijke vormen

Door de oefeningen thuis voor de tv na te doen zal je spoedig weer een strakke buik hebben waarmee je weer gezien mag worden op het strand.

Je zult met een Kettlebell als vrouw geen spieren gaan kweken, maar de vrouwelijke mooie vormen worden beter geaccentueerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *