Afvallen door voeding en sporten

By | maart 9, 2017

Afvallen door voeding en sporten. Dat is goed voor een slank en strak lichaam. Het buikvet zal verdwijnen. Het is zeer belangrijk dat het overtollig vet verdwijnt.

Overtollig gewicht en buikvet verhogen de kans op ziekten. Hierbij kun je denken aan hart- en vaatziekten, maar ook aan verhoogde bloeddruk, astma, kanker, diabetes en zelfs onvruchtbaarheid.

Ook is esthetisch gezien een dikke buik geen gezicht. Overtollig buikvet is zeer ongezond. Het overtollige vet rond de taille moet zo snel mogelijk worden aangepakt. Bij mannen is een taille omvang boven de 102 cm en bij vrouwen boven de 88 cm abdominale obesitas. Bij overtollig buikvet liggen vaak organen in het vet. Dat is zeer slecht voor je gezondheid.

Afvallen door voeding en sporten

Afvallen door voeding en sporten, waardoor het overtollig buikvet verdwijnt, kan ook nodig zijn bij mensen die er slank uitzien. Zij kunnen last hebben van overtollig vet rond de lever en andere organen. Buikvet is een welvaartsziekte. We bewegen minder en eten vaak ongezonder. Slanke mensen die willen weten of ze overtollig buikvet hebben kunnen dat laten controleren door een arts.

Afvallen door voeding en sporten is een zeer belangrijke combinatie. Je kunt buikvet verbranden door oefeningen te doen.  Velen vinden het van huis gaan, naar een sportschool, een bezwaar of te kostbaar. Door middel van de Kettlebell Workout kun je deze oefeningen doen zonder van huis te gaan. Je schaft het een keer aan en je kunt levenslang de oefeningen thuis beoefenen.

Het totale programma voor de Kettlebell Workout

Je hoeft dus niet naar een of andere sportschool te gaan waardoor je veel geld bespaard. Eenmaal de Kettlebell Workout aangeschaft  kun je direct beginnen met de Workout. De oefeningen worden langzaam opgevoerd. Twee tot drie maal oefenen per week is voldoende. Een sessie duurt ongeveer 25 minuten.

Ondanks dat je denkt dat je door de buikspieroefeningen het vet rondom de buik aanpakt zal dat niet direct het geval zijn. Je gaat tijdens de oefeningen het algehele vetpercentage aanpakken. Uiteindelijk zal je natuurlijk je buikspieren kunnen bewonderen.

Om een platte en strakke buik te krijgen, moet je letten op je voeding, buikspieroefeningen en samengestelde oefeningen.

Programma

De Workout

De voeding en de oefeningen

Het afvallen door voeding en sporten is belangrijk. De voeding is zeer belangrijk bij iedere vorm om af te vallen. Wat je in je mond stopt is veel belangrijker om af te vallen dan welke manier van sporten ook om gewicht te verliezen. Door middel van sporten kost het zeer veel tijd voordat je 1000 calorieën hebt verbrand. Om een platte buik te krijgen is het eten het belangrijkste. Je moet namelijk het vet verbranden.

Je kunt, wanneer je oefeningen doet, het beste werken met samengestelde oefeningen. Hierbij hoef je bij de Kettlebell Workout zelf niet over na te denken. Je doet de oefeningen gewoon na die je op de tv ziet.

De beste manier om af te vallen is de juiste voeding gebruiken en samengestelde oefeningen uitvoeren. Door met samengestelde oefeningen bezig te zijn en een goede voeding ga je hardnekkig vet verbranden en krijg je een strakker en aantrekkelijker lichaam. Bij mannen zullen de buikspieren pas zichtbaar worden als het vetpercentage lager is dan 12% en bij vrouwen lager dan 18%.

Buikspieroefeningen zijn belangrijk om de spieren sterker te maken. Het is belangrijk dat je sterke buikspieren hebt omdat de organen in het lichaam beschermd moeten worden.

Coaching

De Coaching

Naast de oefeningen en goede voeding zal je ook voldoende moeten slapen. Uit onderzoek is gebleken dat je bij te weinig slaap je een verhoogd risico hebt om vetreserves op te bouwen. Zorg er dus voor dat je voldoende slaapt.

Wanneer je ouder wordt zal je ook meer op je voeding moeten letten. Tijdens het ouder worden verliezen we aan spiermassa. Doordat we minder spiermassa krijgen gaan we ook minder calorieën verbranden. Het ouderdomsproces zal ons dikker maken. Daarom is het belangrijk om oefeningen te doen en gezond te eten.

Voor veel vrouwen, die niet van huis willen om naar een sportschool te gaan, is de Kettlebell Workout de uitkomst. Het is goed voor vrouwen om met gewichten te werken zoals de Kettlebell. De Kettlebell lijkt op een kanonskogel met een handvat. Je kunt het beste beginnen met een Kettlebell van 4 kilogram. Dat is zwaar genoeg.

Met de Kettlebell Workout hoef je je niet af te vragen welke oefeningen goed voor je zijn. Zij worden voorgedaan. Je doet ze alleen maar na. Je begint altijd met een lichte Kettlebell. Na een bepaalde periode zou je een zwaardere kunnen gaan gebruiken maar dat is beslist niet noodzakelijk.

Door het trainen met de Kettlebell worden je groeihormonen in het lichaam gestimuleerd. Deze groeihormonen zorgen voor een vernieuwing van de huid- en spiercellen. Hoe groter de stimulans is hoe meer gewicht je verliest.

De Afslank Receptenbijbel

Afvallen door voeding en sporten samen is belangrijk. Velen weten niet precies wat ze moeten eten wanneer ze sporten om af te vallen en dus gezonder en fitter te worden . De maaltijden die we kunnen gebruiken staan zeer nauwkeurig vermeld in de Afslank Receptenbijbel. In de Afslank Receptenbijbel staan meer dan 100 heerlijke maaltijden. Zij kunnen door het hele gezin worden gegeten. In de bonussen, die je hierbij krijgt, staat ook alles wat je tussen de maaltijden door kunt nuttigen.

De Afslank Receptenbijbel

Indien je een combinatie maakt van de Kettlebell Workout met daarbij de juiste maaltijden uit de Afslank Receptenbijbel zal je een zeer goed resultaat boeken. Je hebt dan je maaltijden geoptimaliseerd en je trainingen.

De maaltijden uit de Afslank Receptenbijbel zijn zodanig samengesteld dat je alleen al door het eten van deze maaltijden afvalt. Door echter een combinatie van beiden te gaan toepassen zal je zeker in een rap tempo gewicht verliezen en je fitter en gezonder gaan voelen.

Een combinatie van de Kettlebell Workout en de Afslank Receptenbijbel is de manier om snel af te vallen.

Door op deze link te klikken of afbeelding ga je naar de website van de Afslank Receptenbijbel>

Door op deze link te klikken of afbeelding  ga je naar de website van de Kettlebell Workout>

Een van beide methoden gebruiken is goed om af te vallen maar een combinatie van beiden is het meest ideale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *