Afvallen

By | maart 3, 2017

Afvallen zonder een dieet door slechts oefeningen te doen voor de tv. Je kunt daarvoor een eenvoudig fitnessprogramma volgen waarbij je de oefeningen alleen maar hoeft na te doen.

Deze oefeningen moet je 2 tot 3 maal per week herhalen en dat gedurende ongeveer 25 minuten. Je krijgt een coache programma zodat je alles goed kunt bijhouden.

coaching programma

Door de oefeningen enkele keren per week te herhalen zal je het overtollig buikvet verbranden en snel op je streefgewicht komen.

Afvallen noodzakelijk

Buikvet verbranden is niet alleen fijn voor je maar afvallen zonder een dieet is ideaal en noodzakelijk. Bij veel diëten moet je jezelf gedurende een lange tijd uithongeren. Door dit programma te volgen kan je lekker blijven eten toch afvallen.

Afvallen met een dieet waarbij je calorieën moet tellen helpt over het algemeen niet of slechts gedurende een korte periode. Nadat je met het dieet gestopt bent, kom je vaak snel in gewicht weer aan en zal je in veel gevallen zwaarder wegen dan voordat je aan het dieet begon.

Dat beruchte jojo-effect bereik je ook vaak met andere diëten waarbij je op de voeding moet letten.

Het volledige programma

Door de oefeningen nu 2 tot 3x voor de tv uit te oefenen, zullen je groeihormonen ervoor zorgen dat de cellen van je huid en spiercellen worden vernieuwd. Je krijgt een strakkere huid en je zal gewicht verliezen.

De groeihormonen zorgen er voor dat je buikvet verbrandt. Dat is het belangrijkste voor je lichaam. Overtollig buikvet kan kanker, verhoogde bloeddruk, suikerziekte en hart en vaatziekten veroorzaken.

Tijdens de oefeningen wordt de werking van de groeihormonen extra in werking gezet die het gewichtsverlies veroorzaken.

Door slechts 2 tot 3x per week 25 minuten voor de tv te sporten zal je snel afvallen zonder dieet. Je kunt dus lekker blijven eten en toch afvallen en gezond worden. Je zal je snel fitter en energieker gaan voelen. Hierdoor krijg je de behoefte om meer te gaan bewegen waardoor je dus ook weer extra gewicht verliest.

Klik op deze link of afbeelding om naar het programma van de Kettlebell Workout te gaan, waar je zonder een dieet en lekker kunt blijven eten toch gewicht zal verliezen en gezond en fit worden>

Lees alles eens rustig door en ga zo snel mogelijk de oefeningen uitvoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *