De beste methode om af te vallen

By | februari 12, 2019
De Kettlebell oefeningen

De Kettlebell oefeningen

Er zijn in loop der jaren heel wat sportprogramma’s ontwikkeld die zeggen dat zij de beste methode hebben om af te vallen. Er is er een methode die overgewaaid is vanuit Rusland die snel resultaten geeft bij een minimale tijd aan sporten. Hij is ideaal voor mensen die zelf hun tijd moeten kunnen indelen om te sporten en er niet voor van huis kunnen of willen gaan.

Er zijn heel veel vrouwen, maar ook mannen die wel willen sporten maar er niet voor van huis kunnen of willen gaan. Nu is het nu mogelijk om door slechts 2 tot 3 maal per week thuis voor de buis gedurende 25 minuten te sporten in een korte tijd op je streefgewicht te komen. De methode die daarvoor gebruikt wordt is de Kettlebell Workout methode. Dit is de beste methode om af te vallen.

Door op deze link of op een van de afbeeldingen te klikken kom je op de website van de Kettlebell Workout methode.

Wanneer je de Kettlebell Workout methode aanschaft kun je gemakkelijk de oefeningen nadoen door een van de bijgeleverde dvd’s af te spelen. Begin natuurlijk met de eenvoudige oefeningen, dvd no 1. Je kunt hiermee thuis verantwoord sporten en afvallen. Je hoeft geen bepaald voedingspatroon te volgen hoewel gezond eten altijd goed is.

De oefeningen die slechts 25 minuten duren komen overeen met een uur hard trainen in een sportschool.

De Kettlebell oefeningen

De Kettlebell oefeningen

De beste methode om af te vallen

Thuis sporten en afvallen is mogelijk zonder dat je er een dieet bij gaat volgen. Voor de meeste diëten moet je jezelf uithongeren. Dat is, als je deze Kettlebell Workout methode gebruikt niet meer nodig. Je kunt gewoon, maar wel gezond, blijven eten zoals je dat altijd gedaan hebt. Je moet natuurlijk niet alleen vette happen uit de muur eten, want dan zul je nooit af kunnen vallen.

Het is altijd verstandig om gezond te gaan eten. Wanneer je namelijk te veel suikers binnenkrijgt zal dat weer worden opgeslagen als vet en dat moet dan ook weer verbrand worden. Eet daarom ook koolhydraat arme producten en eiwitten en de goede vetten. Je kunt bij het sporten met de Kettlebell wel een dieet volgen, maar dan moet het een goed dieet zijn. Je moet zorgen dat je je overtollig buikvet zo snel mogelijk kwijtraakt.

Overtollig buikvet is niet mooi om te zien, maar het is ook nog gevaarlijk. Overtollig buikvet kan gemakkelijk ziekten veroorzaken zoals hart- en vaatziekten, maar ook kanker en verhoogde bloeddruk gewrichtsklachten, reuma en diabetes type 2.

vrouwelijk lichaam door sporten

vrouwelijk lichaam door sporten

Een goed dieet

Wanneer je een goed dieet wilt volgen zal er dat een moeten zijn waarbij je geen honger hebt en je lekker kunt blijven eten.  Dat dieet bestaat. Het is het dieet van Oscar Helm (voedingsdeskundige).

De Afslank Receptenbijbel

De Afslank Receptenbijbel

Hij heeft het boek de Afslank Receptenbijbel geschreven. In het boek staan meer dan 100 overheerlijk recepten. Het is een goedkoop dieet en de maaltijden zijn binnen een half uur te breiden.

Klik om op de website te komen van dieet van Oscar Helm op deze link of  op de afbeelding van het boek de Afslank Receptenbijbel.

Je krijgt bij de bestelling van het boek een aantal gratis bonussen. De maaltijden kunnen door het hele gezin worden gegeten zodat ieder gezinslid gezond, slank en energiek zal worden.

Thuis sporten voor vrouwen

Veel vrouwen willen afvallen maar er niet voor van huis gaan. Dan is Kettlebell Workout de oplossing. De tijd kun je zelf indelen als het maar minimaal 2 x per week gebeurd. Veel vrouwen kunnen ook niet van huis gaan om te sporten als er bijvoorbeeld nog kleine kinderen zijn. Een sessie duurt ongeveer 25 minuten.

Door 2 tot 3x per week de oefeningen uit te voeren zal je snel gegarandeerd afvallen.

Door op deze link of op een van de afbeeldingen te klikken kom je op de website van de Kettlebell Workout methode.

 

Je zal door deze oefeningen binnen de kortste keren weer met een strakke buik over het strand kunnen lopen.

oefeningen

Door de oefeningen te doen worden je groeihormonen extra gestimuleerd. Het zijn de belangrijkste en grootste vetverbranders in het lichaam. Wanneer je stopt met de oefeningen zal de vetverbranding nog minimaal 24 uur doorgaan. Ook als je slaapt zal je overtollig lichaamsvet verbranden.

Slapen is zeer belangrijk

Slapen is zeer belangrijk om af te vallen

De Kettlebell Workout is de methode die tegenwoordig steeds meer wordt gebruikt in verband met de geweldige resultaten. Je kunt de Kettlebell ook in de sportschool gebruiken. Je kunt het ook door de aanschaf ervan thuis gewoon voor de buis toepassen.

programma om af te slanken

Coaching programma

Thuis sporten en afvallen is dus mogelijk geworden door de oefeningen van deze methode. Je moet je niet forceren. Het geheel rustig opbouwen is belangrijk. Doordat je zo snel resultaat hebt zal je steeds gemotiveerder worden. Je zal je snel fitter en gezonder gaan voelen en meer gaan bewegen.

Ook fietsen en wandelen is goed voor je lichaam en geest. Doe dat dagelijks! Eet gezond en je zal het beste resultaat bereiken.

Voordelen van de Kettlebell oefeningen

Tijdens de oefeningen met de Kettlebell train je het hele lichaam.

Je verliest gemakkelijk gewicht door de oefeningen.

De oefeningen met de Kettlebell zijn gemakkelijk om uit te voeren. Wanneer je er eenmaal aan gewend bent wil je niet meer zonder gewicht trainen.

De Kettlebells zijn massief dus kunnen niet stuk gaan.

Wanneer je 20 minuten met het gewicht traint komt dat overeen aan één uur normale training.

Het is een leuke manier om af te vallen.

De oefeningen kunnen gemakkelijk thuis uitgevoerd worden.

Oefeningen met de Kettlebell

Oefeningen met de Kettlebell

Het belangrijkste is dat je nadat je gestopt bent de calorieverbranding nog minimaal 24 uur doorgaat. Daarom is deze methode zo effectief om gezond, fit en slank te worden.

Een groot voordeel bij de aanschaf van de Kettlebell Workout is dat je maar eenmaal een bedrag moet betalen en daarna levenslang gratis kunt sporten. Doordat je je eigen tijd kunt indelen is het een zeer goede methode om af te vallen en gezond, fit en energiek te worden.

Wil je thuis verantwoord en gezond afvallen dan moet je kiezen voor de Kettlebell Workout methode.

Door op deze link of op een van de afbeeldingen te klikken, kom je op de website van de Kettlebell Workout methode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *