Thuis gezond afvallen door te sporten

Er zijn veel vrouwen en mannen die wel graag sporten, maar er niet voor van huis willen gaan. Vrouwen die onlangs een baby hebben gekregen vinden zich vaak te dik. Ze willen weer snel hun oude figuur terug hebben.  Voor deze groep vrouwen is het vaak ook te moeilijk om van huis te gaan om… Read More »

Thuis sporten, eten en afvallen

Thuis sporten, eten en afvallen is mogelijk. Wanneer je gezond eet en thuis sport zal je zeker afvallen. Nu zal dat afvallen, wanneer je thuis oefeningen doet, vaak tegenvallen. Je moet dan bij het sporten al een dieet nemen om gewicht te kunnen verliezen. Nu zijn er diëten waarbij je zeer veel in een korte… Read More »

Thuis sporten en afvallen

Tegenwoordig zijn er veel vrouwen die graag sporten, maar er niet voor van huis willen of kunnen gaan. Ze willen thuis sporten en afvallen. Vrouwen die onlangs een baby hebben gehad, kunnen niet van huis vanwege de baby, omdat hij of zij op tijd moet eten en drinken. Er zijn ook veel vrouwen, maar ook mannen,… Read More »

Sporten thuis voor de buis

Sporten thuis voor de buis is mogelijk en vooral goed voor die vrouwen en mannen die wel willen sporten, maar er niet voor van huis kunnen of willen gaan. Er zijn mannen en vrouwen die wel willen sporten maar niet in groepsverband. Ze vinden zich vaak te dik en willen daarom liever alleen sporten om… Read More »

Het is goed om regelmatig thuis te sporten met de Kettlebell

Het is goed om regelmatig thuis te sporten met de Kettlebell, omdat het een training is waarbij je veel overtollig lichaamsvet verbrandt. De Kettlebell Workout methode zeer geschikt voor vrouwen die hun conditie op peil willen houden en een strak figuur willen hebben. Het is ook een geschikte methode wanneer je graag sport, maar er… Read More »

Thuis voor de buis sporten

Nu de vakanties bijna allemaal weer voorbij zijn er velen die de extra kilo’s er weer af willen hebben. Dat is mogelijk door thuis voor de buis te sporten. Er zijn veel vrouwen en mannen die wel willen afvallen maar dat niet graag in groepsverband willen doen. Door op deze link te klikken kom je… Read More »

Afvallen door onder begeleiding via de tv thuis te sporten

Nu het weer wat koeler aan het worden is kunnen we weer aan sporten denken. Er zijn veel vrouwen maar ook wel mannen die wel willen afvallen door onder begeleiding via de tv thuis te sporten, maar die er tijdens de warmte niet aan toe kwamen. Je kunt nu afvallen door thuis te sporten door… Read More »

De Kettlebell swing

De Kettlebell swing is een geschikte manier om af te vallen. Er zijn veel vrouwen die wel willen afvallen, maar er niet voor huis willen of kunnen gaan. Wanneer je dan als vrouw op zoek bent naar goede oefeningen dan zou je moeten zoeken naar die oefeningen waarbij je houding wordt verbeterd. Ook zou je zoeken… Read More »

De prima Kettlebell methode

De Kettlebell methode is voor veel vrouwen en mannen de beste methode om thuis gezond af te vallen, fit en slank te worden. Er zijn veel vrouwen en ook wel mannen die wel willen sporten om af te vallen, maar niet te veel en er niet voor van huis willen gaan. Er zijn best veel… Read More »

Afvallen door thuis te sporten

  Over afvallen door thuis te sporten wordt momenteel veel reclame op de tv gemaakt. Je kunt lid worden van een groep en dan maandelijks een vast bedrag betalen. Daarvoor kun je dan de oefeningen die tijdens een tv-programma getoond worden, nadoen. Je kunt echter beter zelf een programma aanschaffen waarbij je eenmalig een bedrag… Read More »