Featured Article

Niet van huis en toch optimaal sporten om af te vallen

Niet van huis en toch optimaal sporten om af te vallen Er zijn veel personen die last hebben van overgewicht. Daar moeten ze echt wat aan doen, omdat overgewicht gevaarlijk is voor de gezondheid. Overgewicht kan leiden tot hart- en vaatziekten, maar ook aan bepaalde vormen van kanker, diabetes type 2, gewrichtsklachten, reuma en zo… Read More »

Thuis afvallen zonder gebruik van een dieet

inhoud tekstThuis afvallen zonder dieet De training met de KettlebellCombinatie van trainingenDe Kettlebell kan door iedereen gebruikt wordenThuis afvallen zonder dieet door gebruik te maken van de training met de KettlebellHet stimuleren van je groeihormonenVerbranden van lichaamsvet na de Kettlebell WorkoutHoe komen we aan meer groeihormonen?Maximale stimulering van de groeihormonenEet gezondSporten thuis voor de buis… Read More »

Thuis sporten tijdens de Corona periode

Nu dat veel sportscholen weer op slot gaan of zijn en je toch wil blijven sporten is het belangrijk dat je daar inderdaad mee doorgaat. Sporten is gezond als je de juiste methode gebruikt. Die methode om thuis te sporten is er. Je hoeft daarvoor maar eenmalig de juiste spullen aan te schaffen en je… Read More »

Thuis met voorzorg afvallen met de Kettlebell.

inhoud tekstOvergewichtWaarom is de Kettlebell Workout zo effectief?Groeihormonen.De Kettlebell WorkoutUitleg van de dvd’s.DVD 1: Dit is een programma over vetverbranding DVD 2: Buikspieren programmaDVD 3: Benen programmaDVD 4: Conditie en total body programmaDVD 5: Kettlebell Vet-killer Je kunt nu thuis met voorzorg afvallen door gebruik te maken van de Kettlebell. Het zijn niet alleen de… Read More »

Thuis sporten om af te vallen met de Kettlebell.

Lekker eten, maximaal 90 minuten per week sporten en de hele week door calorieën verbranden, dus slanker worden, dat kan! Velen vinden het sporten in groepsverband te gevaarlijk in verband met de Coronacrisis. Ook vinden vrouwen het vaak prettiger om thuis te sporten, maar willen wel resultaat boeken. Ze willen vaak daarbij afvallen en dus… Read More »

Sporten in deze moeilijke tijd

Het is niet gemakkelijk om in groepsverband te sporten. Ook vind je het risico misschien te groot in verband met Corona. Toch is sporten, ook in deze moeilijke tijd, raadzaam! Wanneer je wel je slanke figuur wil blijven behouden of zelfs gaat sporten om slanker te worden dan kun je dat beter, als geen risico… Read More »

Thuis sporten in deze moeilijke tijd

We willen graag sporten, maar het sporten op een sportschool zal nooit meer hetzelfde worden dan dat het geweest is. Er zijn veel vrouwen, maar ook mannen die graag sporten. Omdat het moeilijk is om op een sportschool in groepsverband te sporten, blijven er veel thuis om te sporten. Er zijn ook veel vrouwen die… Read More »

Thuis fitnessen door de corona crisis

. Thuis fitnessen door de corona crisis is mogelijk door gebruik te maken van de Kettlebell Workout methode. Wanneer je fit wilt blijven, ondanks dat je niet naar de sportschool kan gaan, is de Kettlebell Workout methode de beste oplossing. Je wordt er niet alleen snel fit en energiek van, maar je gaat vanaf het… Read More »

Thuis afvallen en gezond worden met de Kettlebell training.

Je ziet de laatste tijd steeds meer, ook op sportscholen, dat de Kettlebell gebruikt wordt om te sporten. Het is een methode die overgewaaid is vanuit Rusland. De militairen in Rusland gebruikten de training al lang om in conditie te komen. Omdat hij daar zo succesvol was beginnen de oefeningen met de Kettlebell de wereld… Read More »

Thuis sporten met de Kettlebell Workout.

inhoud tekstThuis sporten met de Kettlebell Workout. Overgewicht is gevaarlijk.De Kettlebell Workout.Je groeihormonenHet aanmaken van groeihormonenJe moet voldoende slapen. De juiste manier van een training. a. De intensiteit van de training. c. Zorg ook voor voldoende variatie bij de trainingen.Volg daarvoor dan het dieet: www.receptenafslankbijbel.nlDe oefeningen met de Kettlebell.Betaal een keer voor het Workout pakket… Read More »