Thuis cardio- en krachttraining met de kettlebell en afvallen

  Wanneer je als vrouw of man thuis wilt afvallen en niet veel tijd hebt, is het trainen met de Kettlebell een uitkomst. Je kunt dan thuis cardio -en krachttraining met de kettlebell en afvallen . Het is de perfecte manier om beide vormen van training gelijktijdig te doen. Het is een zware korte training die zeer… Read More »

Thuis sporten met de Kettlebell Workout

Er zijn best veel vrouwen en mannen die graag sporten maar er niet voor van huis willen gaan. Het kan zijn omdat ze niet graag met anderen sporten of de sportschool te duur vinden. Wanneer ze toch willen sporten om overtollig lichaamsvet op een zeer effectieve manier te verwijderen kunne ze thuis sporten door gebruik… Read More »

Thuis sporten en afvallen.

Wat kun je thuis doen om af te vallen en gezond te worden? Wanneer je te zwaar bent is het belangrijk dat je lichaamsgewicht gaat verliezen. Overtollig lichaamsvet veroorzaakt ziektes zoals hart- en vaatziektes of een verhoogde bloeddruk, maar ook kanker, gewrichtsklachten, reuma, diabetes type twee en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Zorg… Read More »

Trainen met een Kettlebell

Je ziet tegenwoordig op de tv dat er veel reclame wordt gemaakt voor het trainen met een Kettlebell. Een Kettlebell is een soort afgeplatte kanonskogel die je voor de oefeningen op de grond plaatst. Van daaruit worden  de meeste oefeningen gedaan. Er zijn veel sportscholen die adverteren om lessen te volgen met de Kettlebell. Je… Read More »

De beste methode om af te vallen

Er zijn in loop der jaren heel wat sportprogramma’s ontwikkeld die zeggen dat zij de beste methode hebben om af te vallen. Er is er een methode die overgewaaid is vanuit Rusland die snel resultaten geeft bij een minimale tijd aan sporten. Hij is ideaal voor mensen die zelf hun tijd moeten kunnen indelen om… Read More »

Thuis verantwoord sporten en afvallen

  Er zijn heel veel vrouwen, maar ook mannen die wel willen sporten maar er niet voor van huis willen gaan. Nu is het mogelijk om door slechts 2 tot 3 maal per week thuis voor de buis gedurende 25 minuten te sporten in een korte tijd op je streefgewicht te komen. De methode die… Read More »

Thuis gezond afvallen door te sporten

Er zijn veel vrouwen en mannen die wel graag sporten, maar er niet voor van huis willen gaan. Vrouwen die onlangs een baby hebben gekregen vinden zich vaak te dik. Ze willen weer snel hun oude figuur terug hebben.  Voor deze groep vrouwen is het vaak ook te moeilijk om van huis te gaan om… Read More »

Thuis sporten, eten en afvallen

Thuis sporten, eten en afvallen is mogelijk. Wanneer je gezond eet en thuis sport zal je zeker afvallen. Nu zal dat afvallen, wanneer je thuis oefeningen doet, vaak tegenvallen. Je moet dan bij het sporten al een dieet nemen om gewicht te kunnen verliezen. Nu zijn er diëten waarbij je zeer veel in een korte… Read More »

Thuis sporten en afvallen

Tegenwoordig zijn er veel vrouwen die graag sporten, maar er niet voor van huis willen of kunnen gaan. Ze willen thuis sporten en afvallen. Vrouwen die onlangs een baby hebben gehad, kunnen niet van huis vanwege de baby, omdat hij of zij op tijd moet eten en drinken. Er zijn ook veel vrouwen, maar ook mannen,… Read More »

Sporten thuis voor de buis

Sporten thuis voor de buis is mogelijk en vooral goed voor die vrouwen en mannen die wel willen sporten, maar er niet voor van huis kunnen of willen gaan. Er zijn mannen en vrouwen die wel willen sporten maar niet in groepsverband. Ze vinden zich vaak te dik en willen daarom liever alleen sporten om… Read More »