Sporten thuis voor de buis

Sporten thuis voor de buis is mogelijk en vooral goed voor die vrouwen en mannen die wel willen sporten, maar er niet voor van huis kunnen of willen gaan. Er zijn mannen en vrouwen die wel willen sporten maar niet in groepsverband. Ze vinden zich vaak te dik en willen daarom liever alleen sporten om… Read More »

Het is goed om regelmatig thuis te sporten met de Kettlebell

Het is goed om regelmatig thuis te sporten met de Kettlebell, omdat het een training is waarbij je veel overtollig lichaamsvet verbrandt. De Kettlebell Workout methode zeer geschikt voor vrouwen die hun conditie op peil willen houden en een strak figuur willen hebben. Het is ook een geschikte methode wanneer je graag sport, maar er… Read More »

Thuis voor de buis sporten

Nu de vakanties bijna allemaal weer voorbij zijn er velen die de extra kilo’s er weer af willen hebben. Dat is mogelijk door thuis voor de buis te sporten. Er zijn veel vrouwen en mannen die wel willen afvallen maar dat niet graag in groepsverband willen doen. Door op deze link te klikken kom je… Read More »

Afvallen door onder begeleiding via de tv thuis te sporten

Nu het weer wat koeler aan het worden is kunnen we weer aan sporten denken. Er zijn veel vrouwen maar ook wel mannen die wel willen afvallen door onder begeleiding via de tv thuis te sporten, maar die er tijdens de warmte niet aan toe kwamen. Je kunt nu afvallen door thuis te sporten door… Read More »

De Kettlebell swing

De Kettlebell swing is een geschikte manier om af te vallen. Er zijn veel vrouwen die wel willen afvallen, maar er niet voor huis willen of kunnen gaan. Wanneer je dan als vrouw op zoek bent naar goede oefeningen dan zou je moeten zoeken naar die oefeningen waarbij je houding wordt verbeterd. Ook zou je zoeken… Read More »

De prima Kettlebell methode

De Kettlebell methode is voor veel vrouwen en mannen de beste methode om thuis gezond af te vallen, fit en slank te worden. Er zijn veel vrouwen en ook wel mannen die wel willen sporten om af te vallen, maar niet te veel en er niet voor van huis willen gaan. Er zijn best veel… Read More »

Afvallen door thuis te sporten

  Over afvallen door thuis te sporten wordt momenteel veel reclame op de tv gemaakt. Je kunt lid worden van een groep en dan maandelijks een vast bedrag betalen. Daarvoor kun je dan de oefeningen die tijdens een tv-programma getoond worden, nadoen. Je kunt echter beter zelf een programma aanschaffen waarbij je eenmalig een bedrag… Read More »

Moeiteloos afvallen

Moeiteloos afvallen klinkt voor velen als muziek in de oren. Toch is het mogelijk om vrij eenvoudig af te vallen en dat door slechts 2 tot 3 x per week 25 minuten per keer te sporten. Je kunt thuis voor de buis eenvoudig afvallen door de oefeningen na te doen die op de tv worden… Read More »

Afvallen als je slaapt

Afvallen als je slaapt klinkt wonderbaarlijk, maar als je goed eet en sport kan dat zeker gebeuren. Groeihormonen helpen bij de reparatie bij de groei van de cellen en weefsels, maar vooral ook wordt het lichaam gestimuleerd om de energie uit de vetreserves te halen. Normaal zal het lichaam altijd in eerste instantie energie halen… Read More »

Slank en fit

Slank en fit worden is mogelijk door thuis te sporten en dat gedurende 25 minuten per keer. Slank en fit worden kun je door 2 tot 3 x maal per week thuis te trainen. Je hoeft er dus niet voor van huis, maar kunt de oefeningen voor de tv doen. Door op deze link of… Read More »