Fitness thuis beoefenen en afvallen

By | januari 18, 2020

De Kettlebell

Er zijn veel vrouwen en soms ook mannen die niet graag van huis gaan om te sporten. Ze vinden de sportschool te ver weg of te duur. Voor hen is er een zeer effectieve methode om thuis te sporten.

Door deze effectieve methode thuis te beoefenen hoeven ze slechts tweemaal per week een half uur te sporten en verliezen en verbranden dan toch de hele week overtollig lichaamsvet.

Het is de nieuwe en beste methode om af te vallen. Er wordt beweerd dat sporten niet veel help om gewicht te verliezen. Dat is met deze methode anders. Normaal gesproken zul je tijden het sporten of aan gewicht training doen of aan cardiotraining.

Door de Kettlebell Workout methode te gebruiken beoefen je ze beiden gelijk. Daardoor kun je thuis fitness thuis beoefenen en afvallen.

Fitness thuis beoefenen en afvallen.

He

De Kettlebell oefeningen

De Kettlebell oefeningen

t is de nieuwe methode om af te vallen. Het is een methode die overgewaaid is vanuit Rusland en de laatste jaren hier bijzonder populair is geworden.

Door slechts tweemaal per week de oefeningen na te doen die op de tv worden getoond, door de dvd af te draaien die bij de Workout geleverd worden, zal je de hele week overtollig lichaamsvet blijven verbranden, zelfs als je slaapt.

Slapen is zeer belangrijk

Slapen is zeer belangrijk om af te vallen

De sportscholen zijn hierop ook ingesprongen. Ook op een sportschool kun je de oefeningen doen die je bij de aanschaf thuis kunt doen. Op een sportschool betaal je maandelijks een vast bedrag terwijl je als je het voor je thuis aanschaft het maar eenmaal hoeft te betalen.

Je kunt er dan levenslang gebruik van maken. Het kost je hierbij slechts een eenmalige uitgave die je in een zeer korte tijd terug hebt verdiend.

Heb je belangstelling voor deze Kettlebell Workout methode klik dan hier.

Een uur per week thuis sporten.

Kettlebell swing

Kettlebell swing

Bij veel vrouwen en ook mannen klinkt het als muziek in de oren wanneer ze daardoor gewicht kunnen verliezen.

Wanneer je met de oefeningen begint zul je snel gewicht verliezen. Je zult je snel fitter, gezonder en energieker gaan voelen.

Het is belangrijk als je overgewicht hebt dat je afvalt. Overgewicht veroorzaak ziektes zoals een verhoogde kans op een aandoening op hart- en bloedvaten, maar ook bepaalde vormen van kanker, diabetes type 2, galstenen, verhoogde bloeddruk en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Ook vinden vrouwen en ook mannen het belangrijk om een strak lichaam te hebben. Dat kunnen ze bereiken door gebruik te maken van de Kettlebell Workout methode.

Vrouwen staan wat huiverig over het trainen met gewichten.

Sporten is gezond en fit en slank te worden

Sporten is gezond

Er zijn vrouwen die bang zijn om de oefeningen te doen met een Kettelebelle. Het is een soort kanonskogel met een handvat.

Ze denken al snel dat ze gespierd zullen worden en dat willen ze niet. Daar hoeven vrouwen niet bang voor te zijn. Het zijn alleen de vrouwelijke vormen die geaccentueerd worden.

Mannen gebruiken de Kettlebell hoofdzakelijk om spiermassa op te bouwen. Ze gebruiken daarbij zwaardere Kettlebells. Voor vrouwen is een Kettlebell van 4 kilogram al voldoende. Zwaarder moeten vrouwen niet nemen. Ze moeten geen blessures oplopen.

De training voor de tv.

Wanneer je thuis de Kettlebell Workout methode gebruikt doe je gelijktijdig aan cardio en krachttraining. Dit heeft een bijzonder goed effect.

Tijdens de intensieve training worden de groeihormonen gestimuleerd. Zij zorgen ervoor dat je overtollig lichaamsvet verliest.

Wanneer je na de 25 minuten training stopt zal het verbranden van het overtollig lichaamsvet gewoon doorgaan.

Voordelen van de Kettlebell Workout methode.

Op de eerste plaats is het de beste methode om met sporten gewicht te verliezen. Dat verliezen van gewicht zal minimaal 24 uur doorgaan nadat je gestopt bent na de 25 minuten.

Als je daarbij ook nog eens gezond eet zal het een optimaal effect leveren.

Een ander belangrijk voordeel is dat je je eigen tijd kunt indelen. Je kunt sporten wanneer het je uitkomt.

Het verbranden van het overtollige lichaamsvet gaat door ook als je slaapt.

Het verlaagt je bloeddruk en zorgt voor sterkere botten. Ook de kans op ziektes op latere leeftijd worden verkleind.

Omdat je spierweefsel wordt ontwikkeld zal je ook sneller meer gewicht verliezen. In rust verbranden spieren meer calorieën dan vetweefsel.

De personen die de Kettlebell Workout methode gebruiken voelen zich energieker, gezonder en worden ook slanker.

Gebruik na het sporten eiwitrijk voedsel. Eiwitten zorgen ervoor dat je beschadigde spiercellen snel zullen herstellen.

Na 25 minuten hard trainen moet je minimaal 24 uur rusten.

Omdat je spiergroepen moet trainen is een de Kettlebell Workout methode zo effectief.

De Kettlebell totaal

De Kettlebell totaal

Wanneer je de Workout aanschaft

Als je de Kettelbell Workout methode aanschaft krijg je ook een aantal dvd ’s, de Kettelebell en andere benodigdheden.

Je begint met dvd 1 om de oefeningen geleidelijk op te bouwen.

Ga niet als een bezetene te keer. Wanneer je de oefeningen doet zoals je moet doen breek je het overtollig lichaamsvet op de juiste wijze af.

Omdat je ook cardio en krachttraining doet zal je door de cardio meer uithoudingsvermogen krijgen. De inhoud van je longen wordt groter. Ook de conditie van je hart wordt er beter door.

Wil je echt lichaamsgewicht verliezen?

Vrouwelijk figuur door het sporten

Vrouwelijk figuur door het sporten

Wanneer je weer met een strakke buik over het strand wilt lopen is het beoefenen van de Kettlebell Workout methode de beste manier om het te bereiken.

Stel het niet uit tot morgen maar bestel het vandaag zodat je snel kunt beginnen. Uitstellen is vaak afstellen juist nu je weet dat je deze oefeningen kunt doen om snel gewicht te verliezen en supergezond te worden.

Heb je belangstelling voor deze Kettlebell Workout methode klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *