Niet van huis en toch optimaal sporten om af te vallen

By | juni 12, 2020

Kettlebell swing
Kettlebell swing

Niet van huis en toch optimaal sporten om af te vallen

Er zijn veel personen die last hebben van overgewicht. Daar moeten ze echt wat aan doen, omdat overgewicht gevaarlijk is voor de gezondheid.

Overgewicht kan leiden tot hart- en vaatziekten, maar ook aan bepaalde vormen van kanker, diabetes type 2, gewrichtsklachten, reuma en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Veel personen hebben al vaker verschillende diëten geprobeerd, maar niets hielp. Na het dieet dat ze gevolgd hadden, werden ze nog zwaarder dan ze waren voordat ze aan het dieet begonnen.

Tegenwoordig is het volgen van een dieet niet nodig. Je kunt een sport beoefenen waardoor je zeker een slank en vooral gezond lichaam kunt krijgen. Niet van huis en toch optimaal sporten om af te vallen is mogelijk geworden.

Wil je snel aan de slag om optimaal te sporten, klik dan op deze link!

Oefeningen

Vrouwen maar ook mannen die af willen vallen.

Er zijn veel vrouwen die wel willen sporten, maar er niet van huis kunnen gaan.

Misschien is er pas een baby geboren of vinden ze de sportschool te ver weg of te duur.

Voor hen is er nu de Kettlebell Workout methode. Het is een overgewaaide sportactiviteit vanuit Rusland die voor 100% succes zorgt.

Je hoeft niet veel te sporten en je kunt je eigen tijd indelen.

Bij deze methode wordt van je verwacht dat je 2 tot 3 maal per week 25 minuten per keer de oefeningen nadoet die via de meegeleverde dvd’s op de tv worden vertoond.

Oefeningen met de Kettlebell

De Total Gym machine

De Kettlebell Workout methode wordt ook wel een totale gym machine genoemd. Dat is natuurlijk niet voor niets.

Tijdens de oefeningen met de Kettlebell train je alle spiergroepen op een effectieve manier.

Je kunt met de Kettlebell veel verschillende soorten oefeningen doen. Je kunt daarbij de spierkracht, flexibiliteit, coördinatie en core stabiliteit verbeteren.  

Met de Kettlebell Workout methode ben je niet aan een sportschool gebonden. Je kunt de oefeningen heerlijk thuis voor de tv doen of in een kamer voor bijvoorbeeld een laptop.

De Kettlebell is een soort kanonskogel met een handvat. Zorg tijdens de oefening voor een veilige ondervloer, zodat je niets kunt beschadigen. Het enige wat je moet doen is eventueel een trainingsmat gebruiken.

Gebruik een Kettlebell gewicht van 4 kilogram als je als vrouw ouder dan 65 jaar bent. Onder de 65 jaar gebruiken vrouwen meeste 8 kilogram. Dat is voldoende, omdat je geen blessures moet oplopen.

Waarom is de Kettlebell tegenwoordig zo populair?

De Kettlebell is tegenwoordig zo populair, omdat iedereen ziet dat de resultaten die gehaald worden zo geweldig zijn.

Op een sportschool beoefen je of kracht- of cardiotraining. Met de Kettlebell Workout methode beoefen je beiden gelijktijdig.

Met een cardiotraining wordt het schema afgesteld op je hartslag. Dit wordt zodanig afgesteld dat er zoveel mogelijk calorieën worden verbrandt. Hierbij zal de energie worden gehaald uit je spiermassa.

Door de combinatie van cardiotraining en krachttraining zorg je voor meer spiermassa en een betere verbranding van het lichaamsvet.

Wat levert de Kettlebell methode op?

Met de Kettlebell krijg je stevige spieren.

Het is een complete trainingsmethode dat goed is voor het hele lichaam.

Je uithoudingsvermogen wordt verbeterd.

Wanneer je een training van 25 minuten hebt gedaan zal er een afterburn effect optreden. Tot 3 dagen na de oefening heb je een verhoogde stofwisseling en verbrand je dus ook meer overtollig lichaamsvet.

Het is een training met een hoge intensiviteit voor de grote spiergroepen.

Het stimuleert de productie van de groeihormonen. Groeihormonen versnellen het verbranden van het overtollige lichaamsvet.

Je voelt je snel fitter, gezonder, energieker en je wordt ook slanker.

Slank en fit door de Kettlebell Workoutmethode

Vrouwen zijn bang voor het trainen met gewichten.

Er zijn veel vrouwen die bang zijn voor het trainen met gewichten.

Ze zijn bang dat ze spierbundels krijgen. Dat willen nu juist de vrouwen vaak niet hebben. Ze willen geen bodybilders lichaam. Het tegenovergestelde is juist waar.

Een slank figuur

Vrouwen hoeven niet bang te zijn dat hun spieren zichtbaar worden. De vrouwelijke vormen worden beter zichtbaar terwijl ze een slanker lichaam krijgen. Ze krijgen een strakke taille en ronde billen.

Als sporter moet je wel oppassen dat je de juiste houding gebruikt tijdens de oefeningen en zeker NOOIT een te zware Kettlebell gebruikt. Dan zul je snel een mooi lichaam krijgen waar je vrienden en vriendinnen verbaasd over zullen zijn.

Met een Workout van 2 tot 3 maal per week en dat slechts 25 minuten per keer bereik je het optimale resultaat.

De resultaten en het effect ervan.

Wanneer je begint met het trainen en de resultaten ziet is er geen weg meer terug. De meeste worden fan van deze methode. Je hebt er weinig tijd voor nodig om een maximaal effect te bereiken.

De methode is niet alleen geschikt voor beginners, maar ook voor gevorderde sporters.

Wil je dus thuis gaan trainen, dan is deze methode de meest effectieve. Je zult in een zeer korte tijd je lichaam zien veranderen.

De aanschaf van de Kettlebell Workout methode.

Terwijl je bij een sportschool blijvend moet betalen, is de aanschaf van de Kettlebell Workout een eenmalige uitgave.

programma om af te slanken
Coaching programma

Je krijgt een compleet pakket thuisgestuurd na je bestelling. Er zitten naast de Kettlebell ook 6 dvd’s bij waarop de oefeningen staan. Ook wordt je begeleidt zodat je niets fout kunt doen.

Je zult laaiend enthousiast worden, zodra je met de oefeningen gaat beginnen. Je kunt je eigen tijd indelen en je verliest de hele week door gewicht.

Begin met dvd 1, omdat daar de oefeningen opstaan voor een beginner.

Je moet je niet forceren en strikt aan de regels houden om het optimale resultaat te bereiken.

Wil je snel starten met deze geweldige methode om te sporten, maar vooral om gezond, fit, energiek en slank te worden, klik dan op deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *