Thuis fitness met de Kettlebell

By | februari 7, 2020
De Kettlebell oefeningen

De Kettlebell oefeningen

Wanneer je twijfel waar je wilt gaan sporten in een sportschool of thuis heeft het thuissporten veel voordelen.

Er zijn vooral veel vrouwen die wel willen sporten om af te vallen en weer een goed figuur te krijgen die niet graag van huis gaan. Daarvoor kun je thuis fitness met de Kettlebell gaan beoefenen.

Ze vinden in veel gevallen de sportschool te ver weg, te duur of willen niet graag in het bijzijn van anderen sporten. Daarom is thuis fitness met de Kettlebell ideaal.

Voor deze vrouwen bestaat de mogelijkheid om door het gebruik van de Kettlebell Workout methode de beste training uit te oefenen die je je maar kunt wensen.

Zie de website van de Kettlebell Workout methode. Klik daarvoor hier!

Sporten met de Kettlebell

Mooi figuur door het sporten met de Kettlebell

Thuis fitness met de Kettlebell is de meest effectieve methode.

De fitness met de Kettlebell is een methode is overgewaaid  uit Rusland. Deze methode wordt ook op sportscholen gebruikt.

Het is een methode waarbij je vanaf dag 1 overtollig lichaamsvet gaat verbranden.

Wanneer je de Kettlebell Workout methode aanschaft, heb je eenmalig een uitgave, maar dan kun je in principe levenslang thuis blijven sporten.

Je mag slechts 2 tot 3 maal per week 25 minuten per keer de oefeningen nadoen die op de tv worden getoond door het afdraaien van een dvd. Ook op een laptop kun je de video afdraaien.

Tijdens de oefeningen worden je groeihormonen gestimuleerd, waardoor je nadat je gestopt bent, de calorieverbranding nog minimaal 24 uur doorgaat.

Een oefening

De reden van een goed resultaat met de Kettlebell.

Normaal als je naar een sportschool zou gaan doe je aan krachttraining of cardiotraning.

Met de Kettlebel Workout methode doe je beiden gelijk. Daarom worden de groeihormonen extra gestimuleerd en zal je veel calorieën verbranden, ook nog 24 uur nadat je gestopt bent.

Slapen is zeer belangrijk

Slapen is zeer belangrijk om af te vallen

Zelfs als je slaapt gaat de verbranding door.

Het is dus de beste methode die er momenteel is om thuis te sporten. Voor vrouwen die snel hun ideale figuur willen hebben is dit de beste methode.

Een groot voordeel is ook dat je zelf je tijd kunt indelen.

Je kunt ’s morgens om 6 uur gaan trainen, maar als je liever het laat op de avond doet is dat ook geen probleem. Je hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de sportschool en kunt dus trainen wanneer het jou uitkomt.

Het is ook ideaal als je een drukke baan hebt. Ook dan kun je zelf bepalen wanneer 2 tot 3 maal 25 minuten vrij kunt maken om te sporten thuis.

Je hoeft niet te wachten wat regelmatig op een sportschool wel het geval is. Je hebt nu je eigen fitnessapparaat en kunt beginnen wanneer het jou uitkomt.

Ga naar de website van de Kettlebell Workout methode door hier te klikken!

De Kettlebell

De oefeningen die je met de Kettlebell doet

De Kettlebell is een soort kanonskogel met een handvat.

Je maakt er over het algemeen zwaaiende bewegingen mee. De kogel staat op de grond wat regelmatig de beginsituatie van je oefening zal zijn.

Je moet als vrouw een kogel nemen van 4 kilogram. Dat is voldoende om de oefeningen mee uit te voeren. Wanneer je een zwaardere kogel gaat gebruiken, loop je het risico dat je blessures oploopt en dat moet je voorkomen.

Tijdens het afdraaien van de dvd word je precies verteld waar je op moeten letten tijdens de oefeningen. Je houding daarbij is zeer belangrijk.

Investeren en daarna gratis trainen.

Financieel gezien is de aanschaf van een Kettlebell Workout voor thuis een interessante keuze.

Je doet eenmalig een investering en je kunt vervolgens daarvan de rest van je leven blijven profiteren.

Je hebt geen duur abonnement dat je iedere maand moet betalen. Ook al is je budget klein kun je toch thuis trainen.

Een slank figuur

Na een korte periode kun je echt zien dat je lichaam aan het veranderen is. Je wordt fitter, energieker en vooral ook slanker.

Je vrienden en kennissen zullen verbaasd zijn hoe je in zo’n korte tijd zo slank bent geworden en er zo gezond uitziet.

Dat je er gezond uitziet komt natuurlijk, omdat je ook gezond bent.

Start dus zo snel mogelijk door eenmalig de Kettlebell Workout methode aan te schaffen. Je zult er geen moment spijt van hebben. Omdat je je eigen tijd kunt indelen en maar 2 tot 3 maal per week 25 minuten hoeft te sporten is het voor iedereen vol te houden.

Is je belangstelling gewekt, ga dan naar de website door hier te klikken!  

Kijk op de website wat je allemaal krijgt bij een bestelling van de Kettlebell Workout. Je krijgt alles wat je nodig hebt om snel je ideale figuur te bereiken. Thuis fitness met de Kettlebell is ideaal.

programma om af te slanken

Coaching programma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *