Thuis fitnessen met de Kettlebell is de oplossing om te sporten.

By | maart 24, 2020

Thuis fitnessen met de Kettlebell is de oplossing om te sporten.

Oefeningen met de Kettlebell

Wanneer sportscholen gesloten zijn, is het fijn dat je toch de ideale methode hebt om te kunnen sporten.

Die methode is de Kettlebell Workout methode. Het is een methode die je ook kunt gebruiken wanneer je wel graag sport, maar er niet voor van huis kan of wil gaan.

Met de Kettlebell kun je oefeningen nadoen die op de dvd ’s staan die bij de bestelling worden geleverd.

Door de Workout aan te schaffen, betaal je slechts eenmaal een bedrag en dan kun je in principe levenslang de oefeningen met de Kettlebell blijven doen.

Wanneer je naar de sportschool gaat doe je aan kracht- of cardiotraining. Met de oefeningen van de Kettlebell doe je gelijktijdig kracht- en cardiotraining. Daarom is deze methode zo effectief. Thuis fitnessen met de Kettlebell is de oplossing om te sporten.

De Kettlebell oefeningen
De Kettlebell oefeningen

Thuis fitnessen met de Kettlebell.

De Kettlebell Workout methode is de laatste jaren zeer populair aan het worden. Dat komt omdat de resultaten die bereikt worden door de oefeningen zeer positief zijn.

Wil je direct aan de slag met de Kettlebell Workout, klik dan hier!

Doordat je beide manieren van training doet, zul je snel fitter, gezonder en slanker worden.

Daarbij kun je in principe blijven eten dat wat je gewend was. Nu moet je geen maaltijden uit de muur halen, maar gewoon gezonde voeding gebruiken. Wanneer je dat doet zal je extra snel gewicht gaan verliezen.

Slank en fit door de Kettlebell Workoutmethode

Afvallen om gezond te worden.

Wanneer je overtollig lichaamsvet hebt. is het verstandig en noodzakelijk gewicht te verliezen.

Overtollig lichaamsvet veroorzaakt vaak ziektes waaronder hart- en vaatziektes, verhoogde bloeddruk, kanker, diabetes type 2, gewrichtsklachten enzovoort.

Ook kunnen je organen in het vet komen te liggen. Ze zouden daardoor maar voor 50% hun werk kunnen doen. Daar moet je toch echt niet aandenken.

Oefening met de Kettlebell

De oefeningen.

Wanneer je de Kettlebell Workout besteld, krijg je een Kettlebell (4 kilogram), 6 dvd’s en boekjes om alles bij te houden.

Op de dvd’s staan de oefeningen die je moet nadoen. Iedere sessie duurt maximaal 25 minuten.

Je mag maar 2 tot maximaal 3 maal per week de oefeningen met de Kettlebell doen. Tijdens de intensieve oefeningen worden je groeihormonen gestimuleerd die de belangrijkste oorzaak van het afvallen zijn.

Slapen is zeer belangrijk
Slapen is zeer belangrijk om af te vallen

Na de 25 minuten moet je minimaal 24 rust nemen.

De vetverbranding blijft nog minimaal 24 uur doorgaan. Vooral als je slaapt. De groeihormonen zorgen ervoor dat je het overtollig lichaamsvet gaat verbranden.

 Het is een effectieve methode die overgewaaid is vanuit Rusland. Hij werd eerst bij de militairen gebruikt, maar is nu hier in de sportscholen en thuis bijzonder populair aan het worden.

Ga dus als je wilt sporten en er niet voor van huis wil of kan, ga dan sporten met de Kettlebell Workout methode. Het kan ook zijn dat je de sportschool te duur vindt. Ook dan is deze methode zeer geschikt.

Wil je graag aan de slag om snel weer fit, gezond en slank te worden, klik dan hier!

Je begint met dvd 1 waarop de lichtere oefeningen staan. De zwaarte van de oefeningen worden langzaam opgebouwd. Iedereen kan met deze oefeningen starten. Een groot voordeel is ook dat je zelf je tijd kunt indelen.

De Kettlebell

De Kettlebell.

De Kettlebell is een soort kanonskogel die aan een zijde is afgeplat en aan de andere zijde een handvat heeft.

Tijdens de oefeningen wordt de Kettlebell meestal eerst op de grond geplaatst en van daaruit worden er veel zwaaiende bewegingen mee gemaakt.

Zorg voor voldoende ruimte om thuis voor de buis te oefenen.

Voor vrouwen is het verstandig een Kettlebell te gebruiken met een maximaal gewicht van 4 kilogram. Neem je een zwaardere dan loop je het risico dat je lichamelijk letsel oploopt. Dat moet je dus zeker voorkomen.

Doordat je na het sporten gewoon doorgaat met overtollig lichaamsvet te verbranden zul je snel resultaat zien. Het overtollig lichaamsvet verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Vrouwen zullen verrast zijn als ze na een korte periode hun slanke figuur weer terug hebben. Ze kunnen weer in een bikini over het strand paraderen.

programma om af te slanken
Coaching programma

Wanneer je de Kettlebell Workout besteld, krijg je alles om er direct mee aan de slag te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *