Thuis sporten en afvallen

By | november 30, 2018
Sporten met de Kettlebell

Mooi figuur door het sporten met de Kettlebell

Tegenwoordig zijn er veel vrouwen die graag sporten, maar er niet voor van huis willen of kunnen gaan. Ze willen thuis sporten en afvallen.

Vrouwen die onlangs een baby hebben gehad, kunnen niet van huis vanwege de baby, omdat hij of zij op tijd moet eten en drinken.

Er zijn ook veel vrouwen, maar ook mannen, die niet van huis willen gaan om te sporten in een groep of op een sportschool. Zij sporten liever alleen, maar er zijn er ook die een sportschool te duur vinden of de afstand is te ver weg.

Sporten op een sportschool is kostbaar

Wanneer je naar een sportschool gaat, moet je maandelijks daarvoor een behoorlijk bedrag betalen.

Er zijn er ook die sporten en een kaart nemen en alleen betalen wanneer ze gaan sporten. Ze betalen dan per uur. Dat is zeker niet een goedkope methode maar wel de veiligste.

Hoe vaak komt het niet voor dat je net een kaart gekocht hebt van bijvoorbeeld €85 voor 10 lessen en je wordt ziek, zodat je niet meer naar een sportschool kunt gaan? Dan betaal je voor de keren dat je betaald hebt, maar er geen gebruik van kan maken.

Het is goedkoper om een abonnement voor een half jaar te kopen, maar ook hierbij loop je risico dat je een deel van je geld kwijt bent, omdat je niet meer kunt gaan.

Het is veel voordeliger om thuis te sporten en eenmalig een bedrag te betalen. Dat kun je doen met de Kettlebell Workout. Zo kun je thuis fitnessen en afvallen.

Wat kun je thuis doen om af te vallen en gezond te worden?

Trainen met de Kettlebell

Trainen met de Kettlebell

Je kunt thuis sporten en afvallen. Wanneer je te zwaar bent is het belangrijk dat je lichaamsgewicht gaat verliezen.

Overtollig lichaamsvet veroorzaakt ziektes zoals hart- en vaatziektes of een verhoogde bloeddruk, maar ook kanker, gewrichtsklachten, reuma, diabetes type twee en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Zorg dat je op welke manier dan ook je overtollig lichaamsvet verdwijnt.

Sporten, eten en afvallen.

Deze drie kunnen allemaal gelijktijdig worden uitgevoerd.

Er is een methode waarbij je thuis kunt sporten, gewoon kunt blijven eten en toch afvallen.

Je hoeft daarbij slechts twee tot driemaal in de week 25 minuten per keer te sporten. Nadat je dan stopt, zal je verbranding van overtollig lichaamsvet gewoon nog 24 uur doorgaan. Zelfs als je slaapt.

Dit is dus een gemakkelijke manier wanneer je het naast het sporten nog druk hebt.

Door de aanschaf van de Kettlebell Workout kun je twee tot driemaal per week sporten. Je kunt het natuurlijk zo vaak doen als je wilt, maar dat heeft geen nut om af te vallen. Wanneer je het goed verdeeld en je doet de oefeningen na die door het afdraaien van een dvd op de tv worden getoond val je een hele week af.

Tijdens de oefeningen met de Kettlebell (een soort kanonskogel met handvat) worden je groeihormonen extra gestimuleerd. Zij zijn het belangrijkste in je lichaam wanneer je wilt afvallen.

Kettlebell swing

Kettlebell swing

Wanneer je 25 minuten gaat trainen met een Kettlebell geeft dat hetzelfde resultaat als een uur hardlopen in de sportschool of gewichtheffen. Met een Kettlebell worden diverse spiergroepen gelijktijdig getraind. Andere trainingen leggen de nadruk op spierkracht (gewichtheffen) of op de conditie. Met de Kettlebell doe je dat gelijktijdig. Zo kun je dus thuis sporten en afvallen.

Je conditie

Omdat alle oefeningen bij een Kettlebell Workout in een hoog tempo achter elkaar worden herhaald, is het een intervaltraining met een hoge intensiteit. Je conditie zal daardoor sterk verbeteren.

Je conditie verbeterd ook, omdat het de snelste manier is om buikvet te verbranden, dus af te vallen. Je verbrandt meer buikvet bij intensieve trainingen. Met de Kettlebell  oefeningen kun je 20 calorieën per minuut verbranden wat je normaal in een cardio les van een uur zal verbranden.

Je hormoonbalans wordt beter. Een van de hormonen die de vetverbranding verbeterd is het groeihormoon. De Kettlebell training stimuleert de aanmaak van de groeihormonen.

Slapen is zeer belangrijk

Slapen is zeer belangrijk om af te vallen

Groeihormonen worden ook wel het verjongingshormoon genoemd. Het is een hormoon dat je lichaam vooral tijdens de slaap aanmaakt en het is verantwoordelijk voor het herstel van cellen, zoals spier- en huidcellen.

Het groeihormoon draagt ook bij aan de verbranding van vetcellen. Hoe hoger je groeihormoonproductie is, hoe meer overtollig lichaamsvet je verbrandt. Het bevordert ook je spieropbouw.

Daarom kun je het beste driemaal per week de kettlebell training doen

Je moet dus slechts in totaal per week 1 uur de Kettlebell training doen.

Spiermassa is goed voor onze fysieke kracht. Het helpt ook om een gezond gewicht te behouden. Spieren verbruiken 6 maal zoveel energie als vetmassa.

De Kettlebell Workout

De Kettlebell totaal

De Kettlebell totaal

Wacht niet langer en vraag de Kettlebell Workout als cadeau. Je kunt het bestellen op www.thuisfitnessprogramma.nl  Je kunt het natuurlijk ook zelf aanschaffen, maar begin ermee als je gewicht wilt kwijtraken, gezond en energiek wilt worden.

Wanneer je de Kettelbell Workout bestelt, krijg je de Kettlebell, 6 dvd’s waarop de oefeningen staan die je na kunt doen, boek en andere zaken.

Wanneer je start, moet je beginnen met dvd 1 en zo langzaam opbouwen. Vrouwen moeten geen zware Kettlebell Gebruiken. Ze moeten geen blessures krijgen.

Ga dus rustig aan de slag door slechts driemaal per week de oefeningen na te doen. Een sessie duurt ongeveer 25 minuten. Doe dan ook niet meer! Driemaal is voldoende.

Neem altijd minimaal 24 uur rust, omdat je tijdens de rustperiode ook lichaamsvet verbrandt en dus fitter, sportiever en energieker wordt.

Het is mooi cadeau waar je beslist veel aan zult hebben. Ook die je liefhebt zal daar mee kunnen sporten.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *