Thuis sporten, eten en afvallen

By | december 10, 2018
De Kettlebell oefeningen

De Kettlebell oefeningen

Thuis sporten, eten en afvallen is mogelijk. Wanneer je gezond eet en thuis sport zal je zeker afvallen.

Nu zal dat afvallen, wanneer je thuis oefeningen doet, vaak tegenvallen. Je moet dan bij het sporten al een dieet nemen om gewicht te kunnen verliezen.

Nu zijn er diëten waarbij je zeer veel in een korte tijd afvalt. Dat moet je zeker niet gebruiken. Dergelijke diëten zijn ongezond. Je moet je daarbij zelf uithongeren en dat kan nooit goed zijn. Je krijgt dan niet de juiste voedingsstoffen binnen om je dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Thuis sporten, eten en afvallen

Er is nu een methode waarbij je thuis kunt sporten, gewoon kunt blijven eten en veel gewicht verliest. Dat verliezen, verbranden van het overtollig lichaamsvet, is zeer belangrijk voor je gezondheid.

Overtollig lichaamsvet kan gemakkelijk ziektes veroorzaken zoals hart- en vaatziektes maar ook een verhoogde bloeddruk, kanker, gewrichtsklachten, reuma en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Overtollig lichaamsvet bij vrouwen zie je vaak op de billen en heupen en bij mannen aan de dikke buik.

Oefeningen met een Kettlebell

Oefeningen met een Kettlebell

Thuis sporten

Er zijn veel vrouwen die graag willen afvallen, maar er niet voor van huis willen gaan.

Ze willen niet van huis of kunnen niet van huis. Misschien hebben ze onlangs een baby gehad en willen ze weer graag  hun oude gewicht bereiken.

Er zijn ook veel vrouwen die niet graag in groepsverband sporten zoals op een sportschool of vinden dat de kostbaar. De sportschool kan ook te ver weg zijn.

Voor deze vrouwen, maar ook voor mannen, is er nu een methode waarbij je door slechts 2 tot 3 maal in de week, 25 minuten per keer te sporten, kunt afvallen.

De Kettlebell workout methode

De Kettlebell

De Kettlebell

De Kettelebell is een soort kanonskogel die aan een zijde is afgeplat en aan de andere zijde een handvat heeft. De oefeningen starten bijna allemaal waarbij de kogel op de grond staat. Dan wordt hij opgepakt en worden er zwaaiende bewegingen mee gemaakt.

De oefeningen met de Kettlebell Workout combineert krachttraining en cardiotraining.

Wanneer je naar een sportschool gaat, doe je aan cardiotraining of krachttraining. De Kettlebell combineert deze gebieden van trainen. Daarom is het zo effectief. Omdat ze beiden combineert is deze vorm van trainen zo effectief.

Wanneer je gaat fitnessen, zal het veel langer duren dat je afvalt. Bij de Kettlebell Workout methode worden je groeihormonen gestimuleerd. Deze groeihormonen zorgen ervoor dat je afvalt. Wanneer je na een sessie stopt, zal de vetverbranding nog gewoon 24 uur doorgaan.

Ook tijdens je slaap zal je overtollig lichaamsvet verbranden. Dus het is een methode die zeer effectief is.

Belangrijke voordelen van de Kettlebell Workout

Sporten met de Kettlebell

Mooi figuur door het sporten met de Kettlebell

Op de eerste plaats val je er snel mee af en kun je gewoon lekker blijven eten. Je moet natuurlijk niet constant vette happen uit de muur eten want dan kun je nooit afvallen.

Je hoeft slechts 2 tot 3 maal per weer te trainen en dat gedurende 25 minuten per keer. Daarbij kun je je eigen tijd indelen.

Je hoeft er niet voor van huis. Door de aanschaf van de Kettlebell Workout hoef je slechts eenmaal alles aan te schaffen en kun je levenslang de spullen blijven gebruiken.

Bij een sportschool moet je wekelijks een bedrag betalen of per les. Dat is hierbij dus niet het geval. Eenmaal een bedrag en je kunt sporten wanneer het jou uitkomt.

Bij de aanschaf krijg je 6 dvd’s waarbij de oefeningen qua moeilijkheidsgraad kunnen worden afgespeeld. Je begint met dvd 1. Je kunt de oefeningen langzaam opvoeren. Er is een begeleidingsboek bij + een Kettlebell.

Een Kettlebell van 8 kilogram is voor vrouwen ruim voldoende. Je moet ervoor zorgen dat je je niet forceert.

De verbranding van het overtollig lichaamsvet zal optimaal zijn wanneer je je houdt aan het schema dat wordt vertoond.

Kettlebell training is enorm effectief wanneer je wilt afvallen. Dat komt vooral door het ‘afterburn-effect’.  Je krijgt meer spieren. Meer spiermassa zorgt ervoor dat je in het dagelijkse leven meer energie verbruikt. Door het stimuleren van de productie van je groeihormonen zal ook de vetverbranding worden gestimuleerd.

Overtollig lichaamsvet

Overtollig lichaamsvet

Afvaltips

Wanneer je met een Kettlebell aan de slag gaat, zal je zeker snel gewicht verliezen. Daarnaast kun je er op een extra gezonde manier voor zorgen dat je nog sneller gewicht verliest.

Calorieën

Wanneer je ervoor zorgt dat je dagelijks een beetje minder calorieën gebruikt, zal je daardoor ook overtollig lichaamsvet gaan verbranden. Het vet zal de energie dan moeten leveren aan je lichaam.

Eten uit pakjes

Je moet geen voedsel meer gebruiken wat uit pakjes komt. Dat is allemaal bereidt met ongezonde ingrediënten.

Zout

We eten te veel zout. Zout houdt het vocht vast en zorgt ook voor een hogere bloeddruk.

Suiker

Wanneer we te veel suiker gebruiken, kan het lichaam dat niet allemaal verwerken. Suikers leveren aan het lichaam energie, maar wat niet wordt verwerkt door het lichaam zal worden opgeslagen als overtollig lichaamsvet. Je kunt aan suiker verslaafd geraken. Dus pas op met suikers.

Koolhydraten

Koolhydraten leveren aan het lichaam ook suikers. Hierbij kun je denken aan pasta en brood. We moeten langzame koolhydraten gebruiken.

Vetten

We hebben ook vetten nodig voor onze energie. We moeten dan wel de goede vetten gebruiken, de plantaardige vetten. De transvetten, de vaste vetten, moeten we mijden.

Eiwitten

Het eten van eiwitten is gezond. Zij zorgen voor vernieuwing van de spier- en huidcellen. Na het sporten gebruiken veel sporters eiwitten in de vorm van een sportdrank om de beschadigde spiercellen snel te herstellen.

Nadenken bij een Kettlebell Workout

de dvd’s voor de Kettlebell Workout

Zelf nadenken bij de kettlebell Workoutmethode is niet nodig. Je draait een dvd af en je kunt beginnen.

Doordat alles is uitgedokterd, kun je zeer veel profijt hebben door het programma te volgen.

De Kettlebell totaal

De Kettlebell totaal

Ga naar de website thuisfitnessprogramma.nl om alle onderdelen te kunnen bestellen. Je bent dan niet afhankelijk van anderen. Het resultaat zal snel te zien zijn. Je vrienden en kennissen zullen vragen hoe het komt dat je er in zo’n korte periode er zo goed uitziet.

 

Wanneer je hiermee thuis gaat sporten zal je snel gelukkig worden, omdat je veel beter in je vel gaat zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *