Thuis sporten in deze moeilijke tijd

By | juni 5, 2020
De Kettlebell oefeningen
De Kettlebell oefeningen

We willen graag sporten, maar het sporten op een sportschool zal nooit meer hetzelfde worden dan dat het geweest is.

Er zijn veel vrouwen, maar ook mannen die graag sporten. Omdat het moeilijk is om op een sportschool in groepsverband te sporten, blijven er veel thuis om te sporten.

Er zijn ook veel vrouwen die niet van huis kunnen gaan om te sporten, omdat ze bijvoorbeeld onlangs een baby hebben gehad of de sportschool te ver weg of te duur vinden. Dan is er voor deze groep personen een uitstekende methode om thuis te sporten door gebruik te maken van de Kettlebell Workout.

Met de Kettlebell Workout methode kun je door slechts 2 tot 3 maal in de week 25 minuten per keer te sporten de hele week gewicht verliezen en gezond en fit worden.

Wil je snel beginnen om gezond en slank te worden, klik dan op deze link.

Oefeningen met de Kettlebell

Sporten op een sportschool is duur.

Omdat je op een sportschool moet betalen om gebruik te kunnen maken van de toestellen of groepslessen is het vrij kostbaar. De kosten blijven constant terugkomen.  

Je kunt daarvoor een stempelkaart kopen en betalen als je de sportschool bezoekt of een maandelijkse of eventueel jaarlijkse contributie.

Wanneer je thuis gaat sporten hoef je maar eenmaal een bedrag te betalen en dan kun je levenslang de oefeningen blijven doen die op de bijgeleverde dvd’s getoond worden.

Zo kun je gemakkelijk thuis sporten en afvallen. Je zult met de Kettlebell Workout methode  op een gezonde manier fit, slank, gezond en energiek worden.

Het is een methode die 100% succes garandeert. De methode is overgewaaid vanuit Rusland en wordt nu ook hier steeds populairder. Het is een methode die je gemakkelijk zelfstandig thuis kunt beoefenen.

Oefening

Waarom ga je sporten?

Wanneer je overgewicht hebt, is het belangrijk dat je zorgt dat je gaat afvallen.

Overgewicht is een belangrijke veroorzaker van ziektes. Je kunt er hart- en vaatziektes van krijgen, maar ook kanker, diabetes type 2, gewrichtsklachten en zo kunnen we nog  wel even doorgaan.

Sporten, afvallen en eten.

Je hoeft je eetgewoonten niet te veranderen als je gezond eet. Wanneer je alleen maar maaltijden uit de muur eet zul je nooit gezond kunnen worden.

Er is een methode waarbij je thuis kunt sporten, gewoon kunt blijven eten en toch zult afvallen.

Slapen is zeer belangrijk
Slapen is zeer belangrijk om af te vallen

Met de Kettlebell Workout hoef je slechts twee tot driemaal in de week 25 minuten per keer te sporten. Nadat je dan stopt, zal je verbranding van overtollig lichaamsvet gewoon nog 24 uur doorgaan. Zelfs als je slaapt.

Dit is dus een gemakkelijke manier wanneer je het naast het sporten nog druk hebt.

Door de aanschaf van de Kettlebell Workout kun je twee tot driemaal per week sporten. Je kunt het natuurlijk zo vaak doen als je wilt, maar dat heeft geen nut om extra af te vallen.

Wanneer je het goed verdeeld en je doet de oefeningen na die door het afdraaien van een dvd op de tv worden getoond val je een hele week af.

Kettlebell oefeningen

Wanneer je gaat sporten met de Kettlebell

Tijdens de oefeningen met de Kettlebell (een soort kanonskogel met handvat) worden je groeihormonen extra gestimuleerd. Zij zijn het belangrijkste in je lichaam wanneer je wilt afvallen.

Wanneer je 25 minuten gaat trainen met een Kettlebell geeft dat hetzelfde resultaat als een uur hardlopen in de sportschool of gewichtheffen.

Op een sportschool doe je of gewichtstraining of cardio. Je doet ze daar niet gelijktijdig. Door te trainen met de Kettlebell worden beiden gelijktijdig beoefend. Daarom is deze methode zo effectief. Daarom kun je dus thuis afvallen tijdens en na het beoefenen van de sport.

Een zware oefening

Wat wordt er verbeterd door de oefeningen?

Je conditie zal snel beter worden en het is de snelste methode om buikvet te verbranden.

Je hormoonbalans wordt beter. Een van de hormonen die de vetverbranding verbeterd is het groeihormoon. De Kettlebell training stimuleert de aanmaak van de groeihormonen.

Het groeihormoon wordt ook wel het verjongingshormoon genoemd. Het is een hormoon dat je lichaam vooral tijdens de slaap aanmaakt. Het is verantwoordelijk voor het herstel van cellen, zoals spier- en huidcellen. Daarom zal het afvallen ook tijdens het slapen gewoon doorgaan.

Het groeihormoon zorgt voor de verbranding van vetcellen. Hoe hoger je groeihormoonproductie is, hoe meer overtollig lichaamsvet je verbrandt. Het bevordert ook je spieropbouw. Je groeihormonen worden extra gestimuleerd door de Kettlebell Workout methode.

Een oefening

Voordelen van de Kettlebell Workout methode.

Het voordeel van de Kettlebell Workout methode is dat je zelf kunt bepalen wanneer je de oefeningen doet.

programma om af te slanken
De Kettlebell Workout prorgamma

Bij de bestelling zitten 6 dvd’s waarop de oefeningen staan die je moet nadoen. Er wordt precies uitgelegd waar je op moet letten. Je begint natuurlijk met dvd 1, omdat daar de begin oefeningen opstaan.

Voor vrouwen is een Kettlebell van 4 kilogram voldoende. Je moet ervoor zorgen dat je je tijdens de oefeningen niet forceert.

Je hoeft maar eenmaal de Workout aan te schaffen terwijl je bij een sportschool blijvend moet betalen. Je moet ook betalen als je deelneemt aan de sport cursussen die via de tv worden aangeboden. Begin daar niet aan.

Wil je direct aan de slag om gezond, fit, energiek en slank te worden, klik dan op deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *