Thuis sporten om af te vallen met de Kettlebell.

By | september 17, 2020
De Kettlebell oefeningen
Een Kettlebell oefeningen

Lekker eten, maximaal 90 minuten per week sporten en de hele week door calorieën verbranden, dus slanker worden, dat kan!

Velen vinden het sporten in groepsverband te gevaarlijk in verband met de Coronacrisis.

Ook vinden vrouwen het vaak prettiger om thuis te sporten, maar willen wel resultaat boeken. Ze willen vaak daarbij afvallen en dus weer gezond worden.

Er zijn ook veel vrouwen die graag sporten, maar er niet voor van huis kunnen gaan. Ze hebben onlangs een baby gekregen en willen toch de aangekomen kilo’s weer kwijtraken.

Je moet daarvoor slechts 2 tot maximaal 3x per week 25 minuten de oefeningen nadoen die via de dvd op de tv op laptop worden getoond. Daardoor zul je de hele week calorieën verbranden en dus afvallen, zelfs als je slaapt.

Dat is tegenwoordig mogelijk door gebruik te maken van de Kettlebell Workout.

Wil je weten hoe de Kettlebell Workout werkt? Klik dan hier!

Kettelbell oefening

Afvallen door te sporten

Je zult vaak lezen dat als je wilt afvallen sporten, maar een kleine bijdrage levert om gewicht te verliezen. Dat klopt ook wel, maar dat geldt niet voor de oefeningen die je met een Kettlebell doet.

Heb je te veel overtollig lichaamsvet dan moet je daar zeker wat aan doen. Het is niet verstandig om daar mee rond te blijven lopen.

Je kunt een dieet gaan volgen, maar als je graag lekker eet, wel gezond natuurlijk, dan kun je beter afvallen door gebruik te maken van de Kettlebell Workout.

Door te sporten met de Kettlebell worden je groeihormonen geactiveerd en die zorgen ervoor dat je calorieën gaat verbranden. De verbranding van de calorieën blijft nog minimaal 24 uur doorgaan nadat je gestopt bent met sporten.

De Kettlebell

Wat is een Kettlebell?

Een Kettlebell lijkt op een kanonskogel met een handvat. Het is een oud sportartikel die zelfs al in de 18de eeuw in Rusland gebruikt werd.

Voor het eerst werd de Kettlebell gebruikt door de elite troepen van het Russische leger en de geheime dienst. Vanuit Rusland is de trainingsmethode met de Kettlebell  in de 20ste eeuw overgewaaid.

Omdat de resultaten van de oefeningen met de Kettlebell zo goed zijn is de methode snel in de Westerse landen aanvaart.

De trainingsmethode werd goed bekeken en geperfectioneerd. Tegenwoordig wordt de Kettlebell  gebruikt door thuissporters, maar ook in ssportscholen

Een Kettlebell oefening
De Kettlebell oefeningen

De oefeningen met de Kettlebell

Wanneer je naar een sportschool gaat, zul je daar of cardio- of krachtoefeningen trainen. Door cardio verhoog je je uithoudingsvermogen en met krachttraining versterk je de spieren.

Wanneer je met een Kettelebll de oefeningen nadoet die via de dvd op de tv worden getoond, beoefen je beide gelijktijdig. Daarom hebben de oefeningen met de Ketlebell Workout zo’n geweldig effect.

 Door de effectieve methode thuis te beoefenen, moet je slechts 2 tot 3x per week een half uur te sporten. Je zult snel overtollig lichaamsvet verliezen en slanker en gezonder worden.

Oefeningen

Een uur per week thuis sporten.

Voor veel vrouwen, maar ook mannen klinkt het als muziek in de oren dat ze door slechts zo weinig te sporten gewicht kunnen verliezen. Je zult je snel fitter, gezonder en energieker gaan voelen.

Bij overgewicht moet je afvallen. Overgewicht veroorzaak ziektes zoals een verhoogde kans op een aandoening aan hart- en bloedvaten, maar ook bepaalde vormen van kanker, diabetes type 2, galstenen, verhoogde bloeddruk en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Ook een strak lichaam vinden vrouwen en mannen belangrijk. Dat kunnen ze bereiken door gebruik te maken van de Kettlebell Workout.

Vrouwen staan wat huiverig over het trainen met gewichten. Ze denken dat ze gespierd zullen worden en dat willen ze niet. Daar hoeven vrouwen niet bang voor te zijn. Het zijn alleen de vrouwelijke vormen die geaccentueerd worden.

Mannen gebruiken de Kettlebell hoofdzakelijk om spiermassa op te bouwen.

Voor vrouwen is een Kettlebell van 4 kilogram voldoende. Vrouwen moeten ook geen blessures oplopen. Je kunt trainen voor de tv of laptop.

Voordelen van de Kettlebell Workout methode.

Je hoeft geen geld meer te betalen aan een sportschool.

Het is de beste methode om met sporten gewicht te verliezen. Als je daarbij ook nog eens gezond eet zal het een optimaal effect leveren.

Je kunt ook je eigen tijd indelen om te sporten.

Slapen is zeer belangrijk
Slapen is zeer belangrijk om af te vallen

Het verbranden van calorieën dus het overtollige lichaamsvet gaat door ook als je slaapt.

Het verlaagt je bloeddruk en zorgt voor sterkere botten. Ook de kans op ziektes op latere leeftijd worden verkleind.

Omdat je spierweefsel wordt ontwikkeld, zul je ook sneller meer gewicht verliezen. In rust verbranden spieren meer calorieën dan vetweefsel.

De personen die de Kettlebell Workout methode gebruiken voelen zich energieker, gezonder en worden ook slanker.

Gebruik na het sporten eiwitrijk voedsel. Eiwitten zorgen ervoor dat je beschadigde spiercellen snel zullen herstellen.

De Kettlebell Workout totaal
De Kettlebell Workout totaal

Wat krijg je en moet je doen als je de Workout aanschaft?

Als je de Kettelbell Workout methode aanschaft, krijg je ook een aantal dvd ’s, de Kettelebell en andere benodigdheden.

Je begint met dvd 1 om de oefeningen geleidelijk op te bouwen.

Wanneer je de oefeningen uitvoert zoals je moet doen, breek je het overtollige lichaamsvet op de juiste manier af.

Omdat je cardio en krachttraining gelijktijdig doet, zul je door de cardio meer uithoudingsvermogen krijgen. De inhoud van je longen wordt groter. Ook de conditie van je hart wordt er beter door.

Slank en fit door de Kettlebell Workoutmethode

Wanneer je weer met een strakke buik over het strand wil lopen is het beoefenen van de Kettlebell Workout methode de beste manier om het te bereiken.

Stel het niet uit tot morgen. Begin zo snel mogelijk met de beste manier van sporten.

Heb je belangstelling voor deze Kettlebell Workout methode? Klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *