Thuis sporten tijdens de Corona periode

By | oktober 20, 2020
Uitrusten na de Kettlebell oefeningen.

Nu dat veel sportscholen weer op slot gaan of zijn en je toch wil blijven sporten is het belangrijk dat je daar inderdaad mee doorgaat.

Sporten is gezond als je de juiste methode gebruikt. Die methode om thuis te sporten is er. Je hoeft daarvoor maar eenmalig de juiste spullen aan te schaffen en je kunt levenslang thuis blijven sporten.

Een Kettlebell oefening
Een Kettlebell oefening

Je kunt dat doen door de Kettlebell Workoutmethode aan te schaffen. Wanneer je dit gaat gebruiken hoef je maar 2 tot 3 maal per week 25 minuten per keer de oefeningen na te doen die op de tv of computer vertoond worden.

Door de aanschaf van de Kettlebell Workout hoef je aan de sportschool geen contributie meer te betalen.

Wat bereik je met de Kettlebell Workout?

Wanneer je het hebt aangeschaft, krijg je de Kettlebell thuisgestuurd met de dvd’s waarop de oefeningen staan.

programma om af te slanken
Coaching programma

Je begint met dvd 1 waarop de oefeningen staan voor de beginners. Het zijn meerdere dvd’s waarbij de oefeningen steeds zwaarder worden.

Wanneer je naar een sportschool gaat beoefen je daar cardio (voor het uithoudingsvermogen) of je doet de oefeningen voor de spierkracht. Je doet de oefeningen niet gelijktijdig.

Met de Kettelbell verbeter kracht, kernkracht, balans, flexibiliteit en coördinatie met deze gestroomlijnde thuistraining. Ook zal je vanaf dag 1 dat je de oefeningen gaat uitvoeren overtollig lichaamsvet gaan verbranden.

Omdat je slechts 2 tot 3 maal maximaal 25 minuten per keer mag trainen kun je gemakkelijk je eigen tijd indelen. Daarom is deze methode ook zo effectief voor de vrouwen die noodgedwongen thuis moeten blijven, omdat ze bijvoorbeeld kinderen hebben waar ze voor moeten zorgen.

Slapen is zeer belangrijk
Slapen is zeer belangrijk om af te vallen

Wanneer je met de oefeningen klaar bent zal de calorie verbranding nog minimaal 24 uur gewoon doorgaan. Ook zal dat doorgaan tijdens het slapen. Dat komt omdat je de cardio en krachtraining gelijktijdig uitvoert.

De effectiviteit van de Kettlebell oefeningen.

Wanneer je de oefeningen uitvoert, worden je groeihormonen in je lichaam geactiveerd.

Je groeihormonen zorgen ervoor dat je overtollig lichaamsvet verbrandt. Omdat dit na de oefeningen gewoon nog minimaal 24 uur doorgaat, zul je snel gewicht verliezen. Daarom is deze methode ook bijzonder effectief om een slank lichaam te krijgen, naast dat je meer uithoudingsvermogen en spieren krijgt.

De laatste jaren is deze methode steeds populairder aan het worden, omdat de resultaten zo goed zijn. De methode is overgewaaid vanuit Rusland. Het heeft even geduurd voordat de methode geaccepteerd werd, maar nu is het een van de beste sportmethoden om toe te passen.

Overtollig lichaamsvet
Overtollig lichaamsvet

Overtollig lichaamsvet

Wanneer je te zwaar bent en je wilt afvallen dan is de Kettlebell Workout daar ideaal voor.

Wacht niet langer en start er zo snel mogelijk mee, omdat de resultaten zo goed zijn.

Overtollig lichaamsvet, wat bij vrouwen vooral zichtbaar is aan de vetrollen en de billen, is gevaarlijk voor de gezondheid.

Overtollig lichaamsvet veroorzaakt gemakkelijk hart- en vaatziekten, maar ook bepaalde vormen van kanker, diabetes type 2, gewrichtsklachten, reuma en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Ook je organen kunnen in het vet komen te liggen wat ook zeer gevaarlijk kan zijn. Door het vet rondom je organen zouden ze maar voor 50% hun werk kunnen doen en daar moet je toch niet aan denken.

Daarom is het belangrijk dat je het probleem van het overtollig lichaamsvet aanpakt.

Wat heb je echt nodig?

Ken je je sportschool nog, met al zijn glanzende machines, waarbij je bij de meeste nooit in de buurt kwam en niet echt wist hoe ze werkten?

Die apparaten heb je niet nodig. Of je nu spieren wilt opbouwen, vet wilt verbranden of alles wil aanscherpen, van explosieve kracht tot coördinatie? Alles wat je echt nodig hebt, is een Kettlebell.

Een slank lichaam

De Kettlebell en de dvd’s met daarop de oefeningen is de enige uitrusting dat je echt nodig hebt in een homegym.

De oefeningen zijn ook de oplossing voor alle rug-, heup- of schouderproblemen die je misschien hebt.

Wacht niet langer als je thuis wil sporten want deze methode zal je geven wat je verlangd. Je krijgt er meer uithoudingsvermogen van, je spieren worden sterken en je wordt slanker, omdat je snel veel overtollig lichaamsvet verbrandt.

Wil je meer informatie over de Kettlebell Workout ga dan naar de website door op deze link te klikken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *