Thuis verantwoord sporten en afvallen

By | februari 11, 2019

 

Sporten met de Kettlebell

Mooi figuur door het sporten met de Kettlebell

Er zijn heel veel vrouwen, maar ook mannen die wel willen sporten maar er niet voor van huis willen gaan. Nu is het mogelijk om door slechts 2 tot 3 maal per week thuis voor de buis gedurende 25 minuten te sporten in een korte tijd op je streefgewicht te komen. De methode die daarvoor gebruikt wordt is de Kettlebell Workout methode.

De Kettlebell Workout methode is overgewaaid vanuit Rusland en is hier momenteel razend populair aan het worden. Wanneer je de Kettlebell Workout methode aanschaft kun je gemakkelijk de oefeningen nadoen door een van de bijgeleverde dvd’s af te spelen. Je begint natuurlijk met de eenvoudige oefeningen, dvd no 1. Je kunt hiermee thuis verantwoord sporten en afvallen.

De oefeningen die 25 duren komen overeen met een uur hard trainen in een sportschool.

Thuis verantwoord sporten en afvallen

Goede oefening

Goede oefening

Thuis sporten en afvallen is mogelijk zonder dat je er een dieet bij gaat volgen. Voor de meeste diëten moet je jezelf uithongeren. Dat is, als je deze Kettlebell Workout methode gebruikt niet meer nodig. Je kunt gewoon blijven eten zoals je dat altijd gedaan hebt. Je moet natuurlijk niet alleen gebruik maken van het eten van vette happen, want dan zul je nooit af kunnen vallen.

Het is natuurlijk verstandig om gezond te gaan eten. Wanneer je namelijk te veel suikers binnenkrijgt zal dat weer worden opgeslagen als vet en dat moet dan ook weer verbrand worden. Eet daarom ook koolhydraat arme producten en eiwitten en de goede vetten

Trainen met de Kettlebell

Trainen met de Kettlebell

Overtollig buikvet is niet mooi om te zien, maar het is ook nog gevaarlijk. Overtollig buikvet kan gemakkelijk ziekten veroorzaken zoals hart- en vaatziekten, maar ook kanker en verhoogde bloeddruk gewrichtsklachten, reuma en diabetes type 2.

Thuis sporten voor vrouwen

Veel vrouwen willen afvallen maar er niet voor van huis gaan. Daarvoor is deze Kettlebell Workout de oplossing. De tijd kun je zelf indelen als het maar minimaal 2 x per week gebeurd. Veel vrouwen kunnen ook niet van huis gaan om te sporten als er bijvoorbeeld nog kleine kinderen zijn.

Door 2 tot 3x per week de oefeningen uit te voeren zal je snel gegarandeerd afvallen.

Door op deze link of op een van de afbeeldingen te klikken kom je op de website van de Kettlebell Workout methode.

Je zult door deze oefeningen binnen de kortste keren weer met een strakke buik over het strand kunnen lopen.

Een slank lichaam

Door de oefeningen te doen worden je groeihormonen extra gestimuleerd. Het zijn de belangrijkste en grootste vetverbranders in het lichaam.

De Kettlebell Workout is de methode die tegenwoordig steeds meer wordt gebruikt in verband met de geweldige resultaten. Je kunt de Kettlebell ook in de sportschool gebruiken. Je kunt het ook door de aanschaf ervan thuis gewoon voor de buis toepassen.

Oefeningen met de Kettlebell

Oefeningen met de Kettlebell

Thuis sporten en afvallen is dus mogelijk geworden door de oefeningen van deze methode. Je moet je niet forceren. Het geheel rustig opbouwen is belangrijk. Doordat je zo snel resultaat hebt zal je steeds gemotiveerder worden. Je zal je snel fitter en gezonder gaan voelen en meer gaan bewegen.

Ook fietsen en wandelen is goed voor je lichaam en geest. Doe dat dagelijks! Eet gezond en je zal het beste resultaat bereiken.

Samenvatting van de Kettlebell oefeningen

Tijdens de oefeningen met de Kettlebell train je het hele lichaam. Op een sportschool doe je aan cardio training of kracht training. Met de Kettlebell Workout metode doe je beiden gelijktijdig.

Je verliest gemakkelijk gewicht door de oefeningen.

De oefeningen met de Kettlebell zijn gemakkelijk om uit te voeren. Wanneer je er eenmaal aan gewend bent wil je niet meer zonder gewicht trainen.

De kettlebell

De Kettlebells zijn massief dus kunnen niet stuk gaan.

Wanneer je 20 minuten met het gewicht traint komt dat overeen aan één uur normale training.

Het is een leuke manier om af te vallen.

De oefeningen kunnen gemakkelijk thuis uitgevoerd worden.

Je hoeft alleen voor de aanschaf te betalen terwijl je aan een sportschool maandelijks geld kwijt bent.

Het belangrijkste is dat je nadat je gestopt bent de calorieverbranding nog minimaal 24 uur doorgaat. Daarom is deze methode zo effectief om gezond, fit en slank te worden.

Wil je thuis verantwoord en gezond afvallen dan moet je kiezen voor de Kettlebell Workout methode.

Door op deze link of op een van de afbeeldingen te klikken, kom je op de website van de Kettlebell Workout methode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *